Hirdetés
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
válasz
vancha2
üzenetére
Sajnos tudom, hogy nem filléres egyik sem, de ha egyszer nem tudok net közelbe kerülni, hogy tanuljak, vagy akár gép közelbe legyek, hogy arról tanuljak, s egyből ki is próbáljam más kép nem megy. Meg kell venni.
Egyébként milyen elekronikus formára gondolsz? (oldalakra?), mert ha igen akkor lehet hogy később szivesen használnám azokat is, hamár az alapokkal tisztába vagyok, s tovább szeretnék fejlődni majd ezen a téren.
S köszönöm a könyv ajánlást. -
Sigismund
tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulnék a topic olvasóihoz, hogy milyen könyvből érdemes megtanulni a php-t, vagyis elkezdeni megtanulni, mert tudom könyvből megtanulni valamit is szinte lehetetlen. (Ha lehet könyveket mondjatok, ne pedig oldalakat, ha megoldható.)
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sigismund
tag
Hello
Tudnátok nekem javaslni egy könyvet amiből megtanulnék php-be programozni. HTML megy, csak kicsit komolyabb oldalakat akarok létrehozni, s ehhez kellene a php, de nem tudom milyen könyvet érdemes vennem, amiből megtanulnám a trükköket, alap dolgokat.
Előre is thx a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
, s leheőleg magyarul, mert nem igazán csipem az angol nyelvet. Csak akkor olvasok angolul ha naon muszáj. Na meg a barátom azt nem mondja meg hogy jó könyv vagy sem