- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem meg ahelyett, hogy ezzel tökölne, inkább jöjjön rá, miért törlődnek random a cuccai.
Persze ízlések és pofonok, de szerintem hasznosabb a fejlesztésre (a nyelv(ek) tanulására) fordítani az időt. Mondjuk az engem már eleve meglep, ha valakinek még egy next-next-finish-jellegű XAMPP-pal is ilyen parái vannak.===========
(#9586) mobal : aha, az biztos jót tesz a teljesítménynek...
-
Redpaladin
tag
Megprobáltam,sajnos nem müködött. Bár az XP alatt egyből elindult a Apache szerver,csak a Vista alatt van valami gond.
Azon gondolkozom,hogy ha megváltoztatom a portot akkor müködne? Alapbeállítás szerinti port van: 80. S Xamp alatt hogy tudom átállítani más portot,mondjuk 81.re?
Más tippem nincs! -
Jag
senior tag
-
Bazsesz
őstag
Nem ezzel van a gondom, hanem string tipusú lesz a változó alapból, és sehogy se tudom rávenni arra, hogy ez numerikus legyen. A MySQL lekérdezés meg vagy semmit, vagy 1-et dob vissza minden esetben, attól füg, hogy hogy van meírva (de ha mondjuk ha \\2-t írok, akkor 2-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest