- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolty28
tag
válasz
Sk8erPeter #9525 üzenetére
Üdv!
Remélem egyre gondolunk, konvertálás dologban.
Én azt próbáltam meg eddig, hogy megnyitottam ezt a php fájlt a Notepad++-al, aminek az Encoding menüpontjára kattintva a lenyíló menüben alapból: "Encode in Ansi" volt bejelölve.
Ha kiválasztom a "Convert ot UTF-8"-at és lementem majd feltöltöm a tárhelyre és megnyitom a böngészőben akkor hibaüzit kapok: "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at home/noname/public_html/contact.php:1) in home/noname/public_html/contact.php on line 2" "Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged