- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #9066 üzenetére
sajnos ez sem működik, lehet egyáltalán úgy tesztelni, hogy a php a saját gépemen van?
jqxhr = $.getJSON(processing_file, function (jsonObj) {
if(jsonObj.status == 'success'){
$("#goodsResult").text(jsonObj.data.entity.countrycode);
alert("succesbe jut");
}
else{
$("#goodsResult").text(jsonObj.data.msg);
alert("msg");
}
}).error(function () {
alert("There was an error while processing your request!");
});dob egy errort :/ processing_file-t megadtam már relatívan és abszolútan is..:/ vagy a php filehoz kéne valami mint jquery-hez? tudtommal nem, de már semmiben sem vagyok biztos...
De szerintem akkor ezt hagyom, és felteszek egy adatbázist, inkább azzal szívjak, az legalább előre visz...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Most látom, hogy itt én is simán ("#saleBtn")-t írtam az elején, helyesen a dollárjellel kiegészítve: $("#saleBtn").
-
modder
aktív tag
válasz
Csak azért tettem ilyen éles megjegyzést, mert nem tartom helyénvalónak, ha valaki egy kezdő kérdéssel jön, még fel is mutat valami elvben működő kódot, akkor egyből le kéne hurrogni azért, mert nem úgy csinálta, ahogy valaki más elképzelte.
Csinálja úgy ahogy tudja, ahogy működik, nem árt, ha így is meg tudja valósítani amit akar. Majd idővel ahogy fejlődik, rájön, hogy másképpen egyszerűbb, jobb.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Köszi, este kipróbálom, amúgy igen most tanulom, és az elején döcögősen megy, de nem baj, lesz ez még jobb is -remélem-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged