- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb #8003 üzenetére
Hát igen. Amúgy miután ezeken a fázisokon végigment az ember, még mindig könnyű hibát véteni a konfigfájlban, aztán nézni, hogy most mi van má' megint (persze kellő szopás után viszonylag gyorsan rájössz a hibaüzenetekből, de akkor is idő megy vele). Ezért volt nekem felüdülés, vagy inkább kellemes meglepetés az IIS admin-felülete (alapvetően eléggé ódzkodtam tőle, míg ki nem próbáltam). Összekattintgatod, és egyszerűen mennek az oldalaid.
Nem is igazán világos, normális grafikus felület miért nem készült még Apache-hoz - csak ilyen: [link], de próbáltam, még mindig elég silány, csak a konfigfájlt állítod, még mindig el lehet cseszni, és ettől kezdő nem kattintgatja össze az oldalt -, azért ennyire senki nem lehet konfigfájl-buzi.(na jó, de)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Proxmox VE
- Trollok komolyan
- Mazda topik
- Társasjáték topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest