- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb #8003 üzenetére
Hát igen. Amúgy miután ezeken a fázisokon végigment az ember, még mindig könnyű hibát véteni a konfigfájlban, aztán nézni, hogy most mi van má' megint (persze kellő szopás után viszonylag gyorsan rájössz a hibaüzenetekből, de akkor is idő megy vele). Ezért volt nekem felüdülés, vagy inkább kellemes meglepetés az IIS admin-felülete (alapvetően eléggé ódzkodtam tőle, míg ki nem próbáltam). Összekattintgatod, és egyszerűen mennek az oldalaid.
Nem is igazán világos, normális grafikus felület miért nem készült még Apache-hoz - csak ilyen: [link], de próbáltam, még mindig elég silány, csak a konfigfájlt állítod, még mindig el lehet cseszni, és ettől kezdő nem kattintgatja össze az oldalt -, azért ennyire senki nem lehet konfigfájl-buzi.(na jó, de)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest