Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, bocs, a "néhány" szó nekem elkerülte a figyelmem, vagy hirtelen másképp értelmeztem, de akkor így rendben van.

De legalább így jól ki van fejtve, hátha másnak is hasznos lesz.
"Az abstract class és az interface között az alapető különbség nem az, hogy az egyikben lehetnek definiált függvények, a másikban pedig nem, hanem hogy az interface az egyetlen eszköz php-ban, amin működik a többszörös öröklődés."
Most ebbe is hadd kössek bele.
Az is alapvető különbség, amit én írtam, mivel az interfész tulajdonképpen csak egy "mintát" ír elő, amit meg kell valósítani. Az absztrakt osztály sokszor ennél konkrétabb szerkezetet határoz meg. Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat (vesszővel elválasztva az egyes interfészek neveit az implements kulcsszó után).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sappire Radeon 9550 256mb dobozos!
- Sapphire Radeon Hd 3650 512mb agp dobozos
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi