Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, bocs, a "néhány" szó nekem elkerülte a figyelmem, vagy hirtelen másképp értelmeztem, de akkor így rendben van.

De legalább így jól ki van fejtve, hátha másnak is hasznos lesz.
"Az abstract class és az interface között az alapető különbség nem az, hogy az egyikben lehetnek definiált függvények, a másikban pedig nem, hanem hogy az interface az egyetlen eszköz php-ban, amin működik a többszörös öröklődés."
Most ebbe is hadd kössek bele.
Az is alapvető különbség, amit én írtam, mivel az interfész tulajdonképpen csak egy "mintát" ír elő, amit meg kell valósítani. Az absztrakt osztály sokszor ennél konkrétabb szerkezetet határoz meg. Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat (vesszővel elválasztva az egyes interfészek neveit az implements kulcsszó után).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest