- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, bocs, a "néhány" szó nekem elkerülte a figyelmem, vagy hirtelen másképp értelmeztem, de akkor így rendben van.
De legalább így jól ki van fejtve, hátha másnak is hasznos lesz."Az abstract class és az interface között az alapető különbség nem az, hogy az egyikben lehetnek definiált függvények, a másikban pedig nem, hanem hogy az interface az egyetlen eszköz php-ban, amin működik a többszörös öröklődés."
Most ebbe is hadd kössek bele.
Az is alapvető különbség, amit én írtam, mivel az interfész tulajdonképpen csak egy "mintát" ír elő, amit meg kell valósítani. Az absztrakt osztály sokszor ennél konkrétabb szerkezetet határoz meg. Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat (vesszővel elválasztva az egyes interfészek neveit az implements kulcsszó után).
Új hozzászólás Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest