- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Errorinfo protected (v. private) kéne legyen és kéne mellé írni egy getErrorInfo()-t."
És én szerinted mit mondtam?Ugyanezt.
"Vagy maradhat public, de akkor a __set-ben le kell kezelni azt az esetet, amikor kívülről piszkálják. (Egyébként simán elképzelhető, hogy le van kezelve, csak elkerülte a figyelmedet, nincs előttem a phpmailer forrása)"
Szerinted miért mondtam azt, amit mondtam? Mert néztem a forráskódot, és TUDOM, hogy nincs lekezelve...Azért nem kell eleve hülyének nézni az embert. Egyébként meg a "miért férek hozzá" költői kérdés volt...nyilván tudom, hogy ennek nem így kell lennie, pont erről magyaráztam, hogy szar a koncepció.
Az ErrorInfo-ra vonatkozó rész:
public $ErrorInfo = '';
Ennyi, ezt lehet beállítani a SetError() metódusban.
__set() mágikus függvényhasználat NINCS sehol (ezt sem kútfőből szedtem, hanem a forráskódot tanulmányozva jelentem ki...)
Van egy sima set() függvény, ami alatt van egy ilyen sor:
@todo Should this not be using __set() magic function?A karakterkódolási stringekről meg annyit, hogy ha már felsorolták szinte az összes MIME-típust is a _mime_types fv.-ben, akkor ez is belefért volna.
Persze ez nem számít igazán hibának."Igen, de az én kivételeim nem jelennek meg a képernyőn, hanem kapok róluk szépen formázott emailt (és ugyanez igaz a hibákra is)
"
Nálam is ugyanez a helyzet... Ez attól még nem mond ellent annak, hogy elegánsabb, ha kivételt dobál az osztály, és azt a megfelelő helyen elkapjuk, mintha kiszednénk a publikus ErrorInfo stringből a hibát, ha a Send false-szal tér vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Asztali PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest