- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3316 üzenetére
Hali!
Az alapproblémám az volt, hogy egy fájlban jelenítem meg az űrlapot, és dolgozom fel annak tartalmát, amennyiben elküldték a formot az adatokkal. Ha minden mező megvan, akkor feltölti az adatbázist (egyéb esetben hibaüzenet).
Ez a része működik, átlátható, de F5-ös frissítésnél a legtöbb böngésző (Opera 9.64 pl. NEM) megkérdezi, ismét el szeretnénk-e küldeni a POST adatokat. És az elég gáz, ha még egyszer feltölti az adatbázist ugyanazokkal az adatokkal. Ezért is ajánlotta lezso6 a SESSION-ös trükköt. De az gond, hogy nem unsettelem sehol ezt a SESSION-be eltárolt értéket, pedig azt kéne, csak nem tudom, hol.
Elküldi a júzer a formot, ellenőrzöm, megvan-e minden érték, ha igen, feltöltöm a képfájlt, amit a júzer hozzácsatolt, megmutatom az ebből készített thumbnailt, stb., MAJD feltöltöm a megfelelő értékekkel az adatbázist, aztán beállítom a SESSION változót.
A POST adatok ellenőrzésénél pedig beraktam, hogy akkor töltse fel, ha az ominózus SESSION változó nincs beállítva, de ugye ha előtte nem unsetteltem, akkor az isset mindig 1-et ad eredményül... Valahova be kéne állítani az unsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 2042
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest