- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3316 üzenetére
Hali!
Az alapproblémám az volt, hogy egy fájlban jelenítem meg az űrlapot, és dolgozom fel annak tartalmát, amennyiben elküldték a formot az adatokkal. Ha minden mező megvan, akkor feltölti az adatbázist (egyéb esetben hibaüzenet).
Ez a része működik, átlátható, de F5-ös frissítésnél a legtöbb böngésző (Opera 9.64 pl. NEM) megkérdezi, ismét el szeretnénk-e küldeni a POST adatokat. És az elég gáz, ha még egyszer feltölti az adatbázist ugyanazokkal az adatokkal. Ezért is ajánlotta lezso6 a SESSION-ös trükköt. De az gond, hogy nem unsettelem sehol ezt a SESSION-be eltárolt értéket, pedig azt kéne, csak nem tudom, hol.
Elküldi a júzer a formot, ellenőrzöm, megvan-e minden érték, ha igen, feltöltöm a képfájlt, amit a júzer hozzácsatolt, megmutatom az ebből készített thumbnailt, stb., MAJD feltöltöm a megfelelő értékekkel az adatbázist, aztán beállítom a SESSION változót.
A POST adatok ellenőrzésénél pedig beraktam, hogy akkor töltse fel, ha az ominózus SESSION változó nincs beállítva, de ugye ha előtte nem unsetteltem, akkor az isset mindig 1-et ad eredményül... Valahova be kéne állítani az unsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest