- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Én a sima mezei Eclipse PDT-ből használom a 2.1 RC-t, 2 hét múlva fog kijönni a stable, autocomplete egész jó (PHPEclipse-nél messze jobb, nem értem miért nem a PDT-t használod, ha már eclipse
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.
Eclipse-szel nekem eddig csak egy bajom volt: FTP. De ez megoldható az ingyenes NetDrive-val - de x64 egyelőre nem támogatott, arra sajnos nincs ingyenes alternatíva.
-
1ed
csendes tag
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Helló! Én AptanaStudio-t használok. Igaz Eclipse alapú, de szerintem vess rá egy pillantást. Van benne JS debug is és elég sok plusz szolgáltatás. Folyamatosan fejlesztik, volt hogy hetente 2 update is jött (most egy kicsit leálltak mert most fognak váltani eclipse 3.2-ről újabbra és gondolom inkább azzal foglalkoznak). Az autocomplete az eddigi legjobb amivel találkoztam. Viszont a php debuggal itt is vannak problémák vagy én legalábbis nem tudtam rendesen beállítani. Ha esetleg valaki tudja hogy kell leírhatná! Üdv.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
ArchElf #2669 üzenetére
Nusphere phped. Sajnos fizetős, 209 usd. Régóta használom nagyjából teljes megelégedéssel, néha az autocompletevel összeveszünk, de nagyjából azt csinálja, amit én akarok. Sokkal gyorsabb, mint az eclipse, phpdocot is berántja completenél helpnek.
Step-by-step debugot tud, akár távoli hoston is, de egy php modult telepíteni kell hozzá.
JShez nem ért egy syntax highlightnál jobban, de nézd meg a firebugot (a jóságát remekül mutatja, hogy kiterjesztés létére is megvannak a saját kiterjesztései, mint a firecookie, a firephp vagy a yslow).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest