- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
emitter #2305 üzenetére
Az előttem leírt módszer is jó, de javascript-el is eltűntetheted. Például a gomb onclick-jére rákötsz egy olyan függvényt, ami összerakja neked az url-t és odaküldi a böngészőt.
Az üres mezők nem feleslegesek, mert az is információ, ha valahova nem írt semmit a felhasználó. A submit gomb pedig azért kell benne legyen, hogy például tudd, melyik form-ot post-olták el éppen. Teszem azt, két különböző form ugyanoda post-ol és valahogy meg szeretnéd különböztetni őket. Nem minden fölösleges, ami annak tűnik. Amúgy meg miért zavar, hogy ott van az url-ben?
-
fordfairlane
veterán
válasz
emitter #2305 üzenetére
...a submit gomb neve konkrétan zavar,...
Ahogy írtam, ne adj neki name attribútumot:
<input type="submit" value="Keresés" />
Én nem szoktam eltüntetni, ebből tudom, hogy keresést kell indítani, mikor GET metódust használok. Az üres mezőket eltávolítani az első oldalról csak úgy lehet, ha csinálsz egy oldalt, ami átválogatja a paramétereket, kiszedi az üreseket, generál egy új kereső URL-t, és utána redirect a találati oldalra ezzel a szűrt URL-lel. Szerintem teljesen felesleges ezeket eltávolítani, fölöslegesen bonyolítja a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest