Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz instantwater #20368 üzenetére

Te valami fene mód szeretsz partizánkodni az NginX-re, de én akkor sem fogadom el. Ha éppen érdekel, az okát is elárulom.

Játszottam oroszokkal neten. WoW. Onnét ismerem őket, meg a mentalitásukat. 1 év játék után már volt 2 karimon is legendary cucc. Egyszer csak lépnék be, nem stimmel a jelszó. Próbálom resetelni, nem stimmel az email. Írok adminnak, vissza se válaszolt. Ez volt 2016-ban a wowcircle wotlk x100 szerverén. Csináltam új accot, mentem vissza kicsi karival kérdezősködni, mi a roseb? Na oroszéknál az a szokás, hogy ad 1. Xenofóbok, ad 2. az erkölcsi érzékük még a mínusz 5ezret is alulról veri. Az én jelszómat konkrétan eladták pénzért. Valamelyik admin volt. Gyaníthatóan jót röhögtek rajta. Meg hogy hü**e külföldiek eridjetek a pi**ába. Olyanok ők, amikor "lazák". És oké, hogy csak játék, meg ingyenes, és senkinek semmit nem ígértek, de hát mégis miféle dolog az? Így vagy úgy de pénzt csinálnak mindenkiből mert ha nem akkor nyasgem?

Az NginX-et egy orosz fejleszti. Annyi backdoor lehet benne, mint egy hangyabolyon sem. Bármit fejlesztesz üzleti célra, ha megnő a cuccod, vagy megveszed a fizetős NginX-et, ami kb aranyárban van, vagy szervezett aukciókon fognak hátsó ajtót eladni az alkalmazásodhoz a legtöbbet licitálónak.

Ha éppen szeretsz ge*i feelingelni, akkor értem én, hogy reklámozod, mert bár nem túl szociális dolog, de hát látott már ez a világ kevésbé erkölcsös szórakozást is. Viszont legalább azért teszed? Vagy pusztán naivitásból? Mert ezen az egy kérdésen tényleg vakarom a buksit.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés