Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ez alapján próbálkozom perpill.."
Ez nagyon durva.
És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)Látom a többi közben nagyjából megoldódott.
(#17127):
Ezt úgy illik, hogy a feldolgozás külön fájlban történik, nem ugyanott, ahol a megjelenítéshez tartozó dolgok."A form validálását is majd egybekötöm a submit button lenyomásával (ezt majd később JS-el megoldom)"
A validálást először SZERVEROLDALON írjuk meg, és csak UTÁNA kliensoldalon! A szerveroldali kódodban egy darab ellenőrzés sincsen, amíg ez nincs kész, addig tovább se lépj, először ezt oldd meg.A PHP-s hibák kijelzése be van állítva a php.ini-ben a fejlesztői gépen? Fejlesztés során mindig a legtöbb hibát kiíró hibabeállítás legyen meg, élesben kell csak elrejteni a hibákat, és azokat inkább naplózni.
Az alapján, amiket írtál, még azt sem tudhatjuk, hogy egyáltalán melyik kódsornál akadt el. Ezt tisztességes debuggolással illik kideríteni, de legalább akkor itt-ott kiíratásokkal derítsd már ki, melyik résznél van a probléma. -
DNReNTi
őstag
Egy kis kieg:
Fake SMTP-nek én a PaperCut-ot használom, korábban már linkeltem a topikban, amilyen egyszerű annyira király. Pontosan annyit tud amennyire az embernek szüksége van, alap esetben konfigurálni sem szükséges.Nem elég ha pl. a honlapom gyökérkönyvtárába kicsomagolom a githubról letöltött phpmailer.zipet, majd pl. az index.html oldalának a legtetejére behúzom az PHPMailer example fájlt php tagek közé, és ott szépen módosítgatom? Vagy erre mindenképp hozzak létre egy külön php fájlt?
Először is: amíg az index.html, az HTML és nem PHP - tehát index.php - addig teljesen okafogyott bármit belehúzni. Magyarul, most, hogy webszervert használsz és PHP-t tanulsz, itt az ideje elfelejteni a html kiterjesztést.
Másodszor: A PHPMailernek van saját autoloader-e.
Így használd:
require_once('/phpmailer_eleresi_utja/PHPMailerAutoload.php');
Ezt követően már használhatod az osztályt. Pl:
$mailer = new PHPMailer();
Így a $mailer egy PHPMailer objektum lesz (vagy ha úgy tetszik egy példány). Hogy ezzel a továbbiakban mit kezdj, abban segít a saját doksija
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Robotporszívók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- ÚJ Cooler Master Devastator 3 /MS110 INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)