Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az irónia lejött. Rosszul tettem fel a kérdést.

Nem úgy értettem hogy szerinted miért gáz, hanem általánosságban.
Mi szól a minta használata ellen, ilyen alapfeladat ellátása esetén mint az adatbázis kapcsolat kezelése?
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ebben igazad van, de tulajdonképpen ez ilyen Singleton+Factory minta egyvelege.
Nem tudom, minek az egyvelege. Külön osztály végzi a példányosítást, és a példány felügyeletét futásidőben, ennyi. A Singletonnal szemben a leggyakoribb kifogás, hogy keveredik az objektum hagyományos szerepköre, a domain-funkció, és a példányosítási-futásidejű implementálási technika, és ezért nehezen tesztelhető.
Itt nem keveredik, szét van választva. Persze lehet tovább alakítani, hogy automatikus tesztekre alkalmasabb legyen, dependency konténerrel és társaival, de ez már végképp olyan szint, amivel semmiképp nem terhelnék egy kezdőt. Már ez is sok volt neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest