- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A lényeg akkor is marad, nem feltétlenül kell csillagászati összegeket költened, hogy fusson az Apple által fejlesztett operációs rendszer."
Kezd fárasztó lenni.Pont ezért magyaráztam el neked a különbségeket a Mac-gép és a Mac OS között.
Mivel te elkezdtél külön az operációs rendszerről beszélni. Hogy jött ide? Arról volt szó, hogy egy átlagos Mac-gép (NEM OS!!
) igencsak drága.
No offense, de simán csak kötözködtél.
Részemről én is befejeztem, kezd uncsi lenni az egész téma, igazából abból indult ki a dolog, hogy Trisztán azt állította, hogy a NetBeans egy lassú hányadék fos (ehhez az állításához csatlakoztak páran, azt a részét én is elismertem, hogy kajálja az erőforrásokat), míg a Mac a király, én meg próbáltam rávilágítani, hogy talán egy kicsit szűk látókörűen állt a kérdéshez, és lehet, hogy valami az ő figyelmét kerülte el, még konkrét javaslatokkal is álltam elő (igaz, nem neki válaszolva), amivel a NetBeans erőforrás-igényét le lehet faragni, nehogy már én legyek emiatt a k×csög.
(#14485) tPedro_ :
Igen, az lesz az!Viszont ott már nem PHP programozás lesz a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest