- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Speeedfire #14389 üzenetére
Hogy csinalod azt, hogy akinek valaszolsz meg egy hsz.-ben, annak az avatar-ja ott legyen?
valami bongeszo plugin, vagy mindig beilleszted a kepek linkjet?
-
fordfairlane
veterán
válasz
Elképzelhető, hogy a soapCall-t lehet használni ebben az esetben is, csak épp nem látom semmiféle előnyét.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
"Ez jó tudni, én úgy értelmeztem a php oldaláról, hogy ez opcionális. Vagy a $client->__soapcall('funkcio_neve') vagy $client->funkcio()."
Ezt írja:
http://www.php.net/manual/en/soapclient.soapcall.php
"Usually, in WSDL mode, SOAP functions can be called as methods of the SoapClient object. This method is useful in non-WSDL mode when soapaction is unknown, uri differs from the default or when sending and/or receiving SOAP Headers."
Ez alátámasztja, amit fordfairlane írt.
Amúgy exceptionök dobálását érdemes engedélyezni (konstruktorban), és persze elkapni és kezelni, meg naplózni/fejlesztés során akár kiíratni is.
Én eddig a NuSOAP-ot használtam, szóval erről csak a doksiból tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Acer notebook topic
- Facebook és Messenger
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged