- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Atti575 #12331 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom, jelen esetben mi számít elfogadható megoldásnak. Nem tudom, hogy az ételek, amiket meg lehet rendelni, benne vannak-e az adatbázisban vagy sem, hol vannak ezek az árak, melynek ismeretében kell a számlát kiállítani. Semmi infó nincs arról, mi az, amit tudsz adatbáziskezelésből, és mi az, amit nem.
Van már a megrendeléseknek adattáblája? Egyáltalán ismered az adattábla fogalmát, vagy azt, hogy mi az a relációs adatbázis?
Nem tudok kész megoldást írni. Egyébként sem szeretek mindent kidolgozni más helyett, de így, ha akarnék, se tudnék. Egyelőre leírtam azt, hogyan lehet adatbázis táblába írni egy rekordot. (INSERT INTO)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master MasterBox MB511 RGB
- FSP Hydro GD 650W Gold
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest