Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
tkazmer
üzenetére
valószínüleg úgy, hogy eltárolja a rendszerbe felvitt tag-eket és az azokhoz tartozó képek mennyiségét. ez redundáns adat, amit karban kell tartani - vagy x időközönként lefut egy script, ami a frissen érkezett képek tag-jeivel frissíti a listát, vagy már eleve a tag megadásánál frissül. a többi dolog, amire nem sikerült rájönnöd alatt nem tudom mit értesz, mert ez ennyit tud.
(esetleg még annyi, a maximális "szavazatszámhoz" viszonyítva a "szavazatok" alapján változik a betűméret, ilyesmit nem nehéz csinálni..) -
raczger
őstag
válasz
tkazmer
üzenetére
szerintem is így működhet, és a hogyanja az szerintem szimpla összeszmolás, tehát fogjuk rá, hogy van egy külön időzített php script ami pl óránként lefut, az összeszámolja a kulcsszavakat, képekről-képekre összeszámolja, és pl, ha szerepel legalább 1000-szer, akkor kikerül oda, ha 2000-szer szerepel, eggyel nagyobb betűtípussal jelenik meg, ha 5000+ akkor már vastagon, és ha 10000+ akkor vastagon és eggyel nagyobb betűtípussal stb...
mindezt egy külön sql táblában tárolhatja, így nem kell mindn külön oldalletöltéskor lefuttatnia a scriptet, mert az ugye komolyan belassíthatná a dolgot, ugyanisszerintem minimum többszázezer, vagy többmillió képet kell átnéznie!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest