Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondd már meg, hogy a klienssel hogyan próbálod mindezt lekérni, mert ilyen titokzatos információkból nem lehet kitalálni... én sem értem, miért a szervert hibáztatod, miért nem előbb a saját alkalmazásodat, mielőtt megnéznéd valami normális programmal, hogy valóban nem érkezik-e meg az említett header...
Javaslom a böngésződ fejlesztőpanelének (F12, Ctrl+Shift+I) Network fülét.
Szóval milyen kóddal csekkolod mindezt?(#11923) mobal :
hát az osztott tárhely olyan, mint amikor regisztrálsz egy tárhelyet mondjuk a Tárhelyparknál, a Hostgatornál, GoDaddy-nél, és így tovább, és lesz egy saját tárhelyed, még sok-sok másik előfizető tárhelye mellett. Osztott a tárhely, tehát másokkal is kell osztozni az erőforrásokon, emiatt vezetnek be memória- és egyéb korlátokat.
Ha a saját szerveredet üzemelteted, akkor az nem osztott tárhely.
Gondolom annyira nem mondok vele meglepő dolgot, hogy a Facebook a saját szerverét használja, és nem regisztrált egy osztott tárhelyet.......
(#11922) Speeedfire :
hát én szándékosan nem vittem el hitkérdés irányába, hogy márpedig fúj, Apache, mert attól még az Apache egy jó szerver, hogy kényelmetlen a konfigolása az IIS-hez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest