Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nehéz kérdés, de legyünk őszinték: Ide azért írnak a kollégák, mert valami nyűgjük van és segítséget keresnek... Ha így nézem, akkor minden hozzátartozik... (Persze azért ne ott kezdjük, hogy hogy kell IP címet beállítani egy gépnek.)
Másik oldalról a TDD és társai említése szerintem már a ló másik oldala... Tényleg lehet róla vitázni, elmélkedni, stb... De az "átlagközönség" fikarcnyit sem ért belőle... Na most ezeknek szeretnéd megtanítani az egyes tematikákat??? Nem hiszem, hogy a legtöbbjük tudja, hogy milyen egy interfész vagy egy absztrakt osztály...
Félre ne érts! Beszélgessünk ilyenekről, de (szerintem) nem ezért van itt EZ a topik.... Vagy tévedek?
Semmi gond azzal, hogy tűzzel-vassal védesz valamit... De azért ne haragudj meg, ha valaki a Te tüzedre-vasadra ágyúval-atombombával fog válaszolni... (Azt gondolom, hogy több megértést kellene mutatnod a "pórnéppel".)
Kétségtelen, hogy sok pongyola megfogalmazású, elsőre érthetetlen kérés merül fel... De azért mindenre OOP-t zengeni...
Azt gondolom, hogy a körülmények ismerete nélkül a tömben tárolás is jobb megoldás (főleg, ha egy kezdőnek IDŐRE kell elkészíteni valamit, aminek "csak" mennie kell), mint hogy végigvezessük a különféle tematikákat....
Csapatban fejleszteni, és mindenféle szabályokat betartani közben teljesen más, mit a "most kell - egyszer - nekem" kategória... Ehhez meg én ragaszkodok foggal-körömmel...
Még egyszer elnézésedet kérem, ha túl erősek voltak a szavaim... De nekem tényleg kötözködés, és szerintem nem ide tartozik az amit írsz... És ezt mondom úgy, hogy nem akarom becsmérelni azt, hogy mit tudsz vagy mit tartasz ésszerűnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Robogó, kismotor
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest