- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Jól látod, igazából OOP-s és strukturált programozással is lehet jó és gyalázatos minőségű kódot írni. Amúgy én is ismerek profi programozót, aki szakmailag ott van a szeren, mégis olvashatatlan a kódja. (pl. nem használ indentálást, minden sor ugyanabban az oszlopban kezdődik.
)
-
kérdés: szerintetek miért van az, hogyha feltöltök egy fájlt, majd átméretezem kiprintelem ob-ba majd onnan kimentem adatbázisba, akkor ha a feltöltött fájl mérete nagyobb mint 1 megabyte akkor nem tölti fel a fájlt, de errort se dob ...
ha kisebb a fájl akkor akár a képet átméretezhetem 6400x4200ba vagy mekkorába akkor sincs gond, ha viszont ennél nagyobbat töltök fel akkor már gáz van, de ez nem gond (gondolom a második esetben a mysql blob méretével van a gond...)
Az első esetben nem nagyon van tippem, esetleg a ob mérete lehet a gond, de arra, meg hogyan tudok hatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest