- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Cucka mondta nékem, hogy statikus eljárásokat/függvényeket abstract osztályba rakni bohóckodás.
Most nem nézek utána, de szerintem azt írtam, hogy saját framework-öt írni a bohóckodás. (De ha mégsem, akkor erre gondoltam)
Statikus függvényeket nem blaszfémia használni, egyszerűen csak ugye ezek lényege, hogy egy osztályra vonatkoznak, nem pedig az osztály egyes példányaira, így pontosan akkor kell őket használni, amikor pontosan erre van szükség - általában nincs. Kód vagy osztálydiagram nélkül nehéz okosakat mondani, esetleg megmutathatnád, hogy mit készülsz implementálni.
A statikus függvények másik jellemző felhasználása, amikor rengeteg segédfüggvényeked van (mondjuk egy framework-ben ez jellemző) és ezeket témakör szerint osztályokba rendezed úgy, hogy mindegyik statikus lesz. Tulajdonképpen globális függvényként használod őket. Ennek az előnye:
- ha megcsináltad rendesen az autoload()-ot, akkor az megoldja az include-okat erre is
- nem parse-oltatsz le fölöslegesen egy csomó kódot a php-val
- szép rendezett kódod lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest