Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy a HTML+CSS mellé nagyon nem ártana, ha megtanulnám a PHP+MySQL kombót is, mert rengeteg jó dolgot lehetne csinálni benne, csak nem tudom, hogy hogyan.
Ehhez keresnék egy megfelelő könyvet (átnéztem a kezdőposztban lévő felsorolást is), megfelelő alatt azt értem, ami lehetőleg friss, releváns kiadvány, egy abszolút kezdő is megtanulhat belőle annyit, hogy utána magától is elboldoguljon és képes legyen önállóan felépíteni egy webes programot, pl tartalomkezelő rendszert vagy akár egy hírlevélküldő alkalmazást. Persze azt gondolom hogy egyetlen könyvből ennyi mindent nem lehet elsajátítani, viszont szeretnék egy képet kapni, hogy mégis milyen könyveken kéne átrágnom magamat.
Könyvből amit ajánlottak nekem az az Agyhullám: PHP és MySQL és a PHP5 24 óra alatt című kiadvány, bár erről hallottam már pár embertől, hogy annyira nem jó. (Pl hibás mintakódok.)
Gondolkodok tanfolyamon is, noha ez egy nagyobb befektetés, éppen ezért szerintem ennek úgy van értelme, ha az alapokkal már tisztában van az ember, akkor a komolyabb feladatokat már egy tanfolyam keretében tanulhatná meg. Ismer valaki ilyen helyet? Ahol tanítanak is (tudást adnak át) a pénzemért és nem csak a lehúzás megy?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő