- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Sk8erPeter #5339 üzenetére
Én kérek elnézést, félreértettelek. Nem célom a kötekedés, nem is annak szántam.
Én továbbra sem értek veled egyet, hiszen a $_GET és $_POST tömbök megváltoztatása semmilyen hatással nincs a külvilág számára. Ugyanolyan változók mint a többi. Ha valamiért nem lehetne megváltoztatni őket, akkor a PHP fordítónak illene szólnia érte.
Mondok egy egyszerű példát:
[1] - [2] - [3] - ... - [20], ezek az oldalszámok, amikre kattintva ?page=n értéket küld get-el.
Ugyanezen a lapon hozzáadhatsz újat vagy módosíthatod a lista elemeit, ekkor post-al küldöd el a page értéket, hogy ugyanazon a lapon maradj. Azért, hogy a kód egyszerű legyen, miért ne használhatnám az alábbit?if (isset($_POST['page'])) $_GET['page'] = $_POST['page'];
Tudom, meg lehetne oldani egy plusz változóval és két if-fel és semmi különbséget nem vennék észre a sebességben, csak ezért tart lassan ott manapság a programozás, hogy egy egyszerű szorzótábla kiírásához is 128 magos 50 THz-es processzor kell 64 PB rammal, mert a programozók nem törődnek ilyen apróságokkal, "vegyen bele a tulaj ramot"-al elintézik a dolgot.
Jó, lehet ez nem a legjobb példa rá, de ez van, tudod miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged