Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nézd meg a hsz.-emet még egyszer, azóta szerkesztettem is a végét...
Van benne hiba, eleve a függvény neve... Tessék, itt van, az egy JavaScript függvény: [link]. Tehát ezt a nevet (submit() ) felejtsd el.
De egyáltalán kijavítottad úgy, ahogy mutattam?
Hogy ellenőrzöd le, hogy "létezik-e a cucc", és mi mondja azt, hogy nem?(Firebug vagy mi a tököm?)
"Am azért raktam PHP-be mert alá jön majd a feldolgzó, SQL feltöltés...."
Egyrészt ne ALÁ jöjjön a feldolgozó rész, akkor már inkább még a DOCTYPE (nálad a <html> ) ELŐTT legyen egy
<?php /* ellenőrizgetés */ ?><!DOCTYPE ... ,
VAGY küldd ki egy másik feldolgozó fájlnak, majd irányítsd vissza (a hibaüzeneteket vagy sikerüzenetet meg letárolhatod SESSION változóba session_start() indítása után, és kiírathatod az eredeti oldalon), az szerintem sokkal elegánsabb, és jobban át lehet látni utólag is.Szerk.: ja, és egy jótanács: ne kapkodj, mert attól nem oldódik meg. Legalábbis a hsz.-eidet látszólag kapkodva írod, így nem lehet rájönni a hibára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Yettel topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest