- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok.
Készítek egy neveldét, de sajnos már az elején el akadtam.
A problémám a következő:
Meg kell oldanom azt, hogy a user etetni tudja az állatkáját.
Ehhez MySQL-ben letárolom azt, hogy a user az adott nap meg etet-e már az állatkáját vagy sem, ezzel azt akarom ki küszöbölni hogy egy nap csak egyszer lehessen etetni.Ehhez a következő kódot sikerült össze "hoznom":
$i=5;
if ($i==5)
echo "ma még nem ettél meg";
elseif ($i==10)
echo " ma már meg ettél";A kérdésem ezzel az lenne, hogy annál az ágnál mikor ki írja azt, hogy "nincsen meg etetve", hogy lehet úgy átalakítani, hogy annál egy újabb adatbázis művelet hajtódjon végre amivel megtörténik az értékek át állítása, és mikor már újra betöltődik az oldal akkor már a "meg etettél" ágra ugorjon a megjelenítés.
A mostani kódban felül adom meg az értéket én ezt ki tudom cserélni arra, hogy adatbázisból jöjjön az érték.
Csak sajnos az "echo"-s részt nem tudom át variálni úgy ahogy fentebb már le írtam.
A usernek az első ágnál egy link jelenik meg, hogy ha arra rá kattint akkor már végbe mennek az adatbázis műveletek, a második ág meg csak egy szimpla szöveg.Elnézést ha homályosan fogalmaztam.
Üdv: Meone.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest