- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok.
Készítek egy neveldét, de sajnos már az elején el akadtam.
A problémám a következő:
Meg kell oldanom azt, hogy a user etetni tudja az állatkáját.
Ehhez MySQL-ben letárolom azt, hogy a user az adott nap meg etet-e már az állatkáját vagy sem, ezzel azt akarom ki küszöbölni hogy egy nap csak egyszer lehessen etetni.Ehhez a következő kódot sikerült össze "hoznom":
$i=5;
if ($i==5)
echo "ma még nem ettél meg";
elseif ($i==10)
echo " ma már meg ettél";A kérdésem ezzel az lenne, hogy annál az ágnál mikor ki írja azt, hogy "nincsen meg etetve", hogy lehet úgy átalakítani, hogy annál egy újabb adatbázis művelet hajtódjon végre amivel megtörténik az értékek át állítása, és mikor már újra betöltődik az oldal akkor már a "meg etettél" ágra ugorjon a megjelenítés.
A mostani kódban felül adom meg az értéket én ezt ki tudom cserélni arra, hogy adatbázisból jöjjön az érték.
Csak sajnos az "echo"-s részt nem tudom át variálni úgy ahogy fentebb már le írtam.
A usernek az első ágnál egy link jelenik meg, hogy ha arra rá kattint akkor már végbe mennek az adatbázis műveletek, a második ág meg csak egy szimpla szöveg.Elnézést ha homályosan fogalmaztam.
Üdv: Meone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest