- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fordfairlane #2566 üzenetére
Vicces amúgy a viszonyom a php-vel, elmentem rendszermérnöknek dolgozni, első munkahelyként részmunkaidőbe. Eleinte eléggé jellemzőek voltak a ténylegesen hálózatos melók, ciscos konfigok, ilyesmi, aztán egyszercsak elém tettek egy félkész php rendszert, hogy mostantól kéne ezen megcsinálni ilyen-olyan extra funkciókat. Ekkor kb. azt se tudtam, hogy egyáltalán hogy vannak jelölve a változók a php-ben.
Aztán végülis ez lett a fő feladatom, mindig volt valami fejlesztenivaló a rendszeren, szépen kihíztak benne a funkciók, meg elkezdett nőni a tudásom is valamennyire. Aztán az állásnak a cégnél befellegzett, most meg nem szeretném kukázni az eddigi php ismereteket, csak ahogy néztem ma állásbörzén, leginkább full profikat várnak php-területen, talán egy hely volt, ahol php-ssel szemben nem volt a vérprofiság, vagy legalább 2-3 éves tapasztalat elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest