- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
holcam
csendes tag
Sziasztok!
Most írtam egy php programot, és egy nagyon furcsa dolgot vettem észre. A lényeg, hogy fájlfeltöltés van a dologban, s amíg a fájlfeltöltés zajlik, addig a szerveren semmilyen másik oldalt nem tudok megnyitni. Tehát olyan, mintha egy felhasználó egyszerre csak egy php fájlt futtathatna.
A nagyobb baj, hogy ha egy fájlt php segítségével tölttetek le a szerverről, akkor is addig, amíg a fájl le nem ér, semmi mást nem tudok a szerveren megnézni.
Ez apache gond lehet, vagy php beállítás? php.ini-t végignéztem, ott nem láttam ilyesmi, az Apache-ban is átállítottam dolgokat, de semmi.
Apache-ban:
MaxClients 300
MaxRequestsPerChild 100Ja és csak a php oldalak nem jönnek be feltöltéskor, vagy letöltéskor a szerveren. Ha egy nem php-s oldal címét írom be, az gond nélkül bejön.
Van valami ötletetek, mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest