- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
adika4444 #19044 üzenetére
A leggyengébb láncszem mindig a Felhasználó lesz.
"HA nagyűrlapozok akkor viszont marad az a törlési megoldás egy adott hsz-re hogy delete.php?comment=x" -de miért mindig GET-ben gondolkodsz egy nagy POST helyett?
Egyébként a törlést lehetne Ajax-xal megoldani a legjobban. És pont ezért lenne jó a keretrendszer, mert ott látná ilyen bevált és "Standard" megoldásokat.Az Ajax-hoz átkéne venni egy tutorialt.
Én most a többiekre bízlak, ne haragudj, ha nyers vagyok/voltam, de nekem most nincs időm olyan részletes választ adni minden kérdésedre. (Munka, Egyetem - levelező tagozaton, mert miért ne belevágtam az MSc-be is).
Egy keretrendszer, mint a Yii vagy Laravel-nek vannak beépített vagy 3rd party Grid nézetei, azok lazán eltudják ezt intézni, hogy törlés funkciót generál le, meg minden nyalánkság, én elsőkörben a Yii-t javaslom, mert az jobban használja a tömböket, nem annyira OOP-s mint a Laravel. Ez most így nem igaz, de akik dolgozott vele az érti, hogy a Yii-sek tömbmániásak.
Szerintem neked az Egy nagy POST jó lesz. Egy nagy <form>, a törlés meg egyszerű csak egy <input> checkbox. Szerver oldalon leellenőrözd, hogy ez be van-e csekkolva. Ha igen, akkor lefutattod a törlés parancsot.
Ha nincs becsekkolva, egész egyszerűen a többi választ végig járod, és update-eled az adatbázis rekordot.
Nagy vonalakban így mondanám, hogy ha csak egyszerű PHP skillel oldanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest