Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
A fenének kellett ez a cors, meg same origin policy!
Alapvetően telefonra készítettem a cuccot, pure JS-ben és (mivel ott nincs cors) működik is.
Nade gondoltam, hogy a végeredményt megosztom másokkal is, ehhez készítettem egy (szerintem) egész szépre sikerült weboldalt, majd beágyaztam a logikát, azaz a js kódot. Aztán jött a feketeleves, amikor megpróbáltam tesztelni. Merthogy csak azonos domainről tudok tartalmat lekérni...

Ekkor próbálkoztam xhr helyett jQuery-vel lekérni a dolgokat, de a drágalátos böngésző bácsi közbeszólt...

Aztán próbáltam headert küldeni egy (POST) kéréssel, amiben az Origin-t, illetve az Access control allow origin-t módosítottam, de semmi változás...
Aztán jött a php-s ötlet, ami szintén befuccsolt, mert működne, de nem kliensoldalt.
Szóval én is úgy gondolom, hogy ezt max úgy lehetne megoldani, hogy leszedem a szerverre a streamet és onnan streamelem tovább, vagy proxyzok a szerverre minden klienssel. Nade mindkettőhöz rengeteg sávszél. kell, ami sok száz user kiszolgálásánál nem valami kézenfekvő, elegáns megoldás szerintem.
Sajnálom, mert a JS olyan szempontból jó lett volna, hogy szinte mindenen fut, ahol van böngésző.
Amúgy tervben van egy java app és esetleg egy python app is belőle, de ez lett volna a fentiek alapján a legjobb és legegyszerűbb megoldás.
Ps: ha esetleg valaki tud valami más client side megoldást erre, akkor az mindenképp értesítsen püben! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő