Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

válasz mobal #18443 üzenetére

A fenének kellett ez a cors, meg same origin policy!

Alapvetően telefonra készítettem a cuccot, pure JS-ben és (mivel ott nincs cors) működik is.

Nade gondoltam, hogy a végeredményt megosztom másokkal is, ehhez készítettem egy (szerintem) egész szépre sikerült weboldalt, majd beágyaztam a logikát, azaz a js kódot. Aztán jött a feketeleves, amikor megpróbáltam tesztelni. Merthogy csak azonos domainről tudok tartalmat lekérni... :W

Ekkor próbálkoztam xhr helyett jQuery-vel lekérni a dolgokat, de a drágalátos böngésző bácsi közbeszólt... :(((

Aztán próbáltam headert küldeni egy (POST) kéréssel, amiben az Origin-t, illetve az Access control allow origin-t módosítottam, de semmi változás...

Aztán jött a php-s ötlet, ami szintén befuccsolt, mert működne, de nem kliensoldalt.

Szóval én is úgy gondolom, hogy ezt max úgy lehetne megoldani, hogy leszedem a szerverre a streamet és onnan streamelem tovább, vagy proxyzok a szerverre minden klienssel. Nade mindkettőhöz rengeteg sávszél. kell, ami sok száz user kiszolgálásánál nem valami kézenfekvő, elegáns megoldás szerintem.

Sajnálom, mert a JS olyan szempontból jó lett volna, hogy szinte mindenen fut, ahol van böngésző.

Amúgy tervben van egy java app és esetleg egy python app is belőle, de ez lett volna a fentiek alapján a legjobb és legegyszerűbb megoldás.

Ps: ha esetleg valaki tud valami más client side megoldást erre, akkor az mindenképp értesítsen püben! Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés