Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter nagyúr válasz  #68216320

üzenetére #68216320

üzenetéreHát igen, az az egyik példa phpMyAdmin-alternatívának, úgy tudom, a phpMyAdmin egyáltalán nem működik MySQLi-kiterjesztés nélkül (pl. PDO-val). Igazából ha korábban MySQLi-t használtál, akkor nem szabad, hogy nagy érvágás legyen átállni PDO-ra. A PDO-nak más szintaktikája van, szerintem egy fokkal könnyebben használható (számomra legalábbis jobban "kézreáll" az API), a prepared statementeknél használhatóak nevesített placeholderek (érdemes használnod, nem pedig a MySQLi-ből megszokott kérdőjeleket, persze ezek is működnek, sőt, van olyan eset, amikor pont erre van szükség (pl. amikor dinamikusan állít össze az ember egy előkészített utasítást)), és egyéb előnyei is vannak, valószínűleg nem lesz túl sok problémád az átállással. 
 Szoktam linkelgetni a topicban Tele von Zsinór kolléga PDO-val kapcsolatos cikkét, fusd át, mert igazából minden lényeges dolog benne van az elinduláshoz (pl. ami fontos, hogy a kapcsolat inicializálásakor a karakterkódolást kapásból UTF-8-ra állítja, ÉS hiba esetén exceptionök dobására utasítja a PDO-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő