Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Időközben megtaláltam a hibát, okulásul leírom. Naszóval két nevet kell összehasonlítanom, hogy szhemantilailag mennyire egyezhet, tehát sorrendi és elgépelési hibák nem szabad számítsanak. Az algoritmus hibát okozó részlete úgy működött, hogy kezdőbetűkre rövidítve permutálta a neveket, a rövidítést regexppel oldottam meg. Na itt volt a baj, ugyanis ezt a regkifet használtam:
preg_replace('/\b(.).*?\b/', $nev)
, és mint kiderült, az 5.1.6-os php PCRE könyvtára még nem tekinti "bármikarakter"-nek a .-ot : ékezeteseknél hibázott. Tehát mondjuk a "Várhegyi Aladár"-ból nem "V A" lett, hanem "Vár Aár" vagy ilyesmi hülyeség. Ez egyébként benne is van a usercontributed notes-ban a php.net-en. Most egy sima tömbös segédfüggvényre cseréltem. Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest