- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
hali!
nem akarok frame-eket használni a keresők miatt. azt a javaslatot kaptam, hogy php-ben include-ot használjam, ami működik is, csak némi gondom akadt. a lényeg:
az oldal tetején van egy fejléc alatta menubar, ezek kellenének fixen, hogy ne töltődjenek be újra és újra, hanem csak a menüben lévő linkekre kattintva a megfelelő oldal.
miként tudom ezt megvalósítani?találtam a fórumban valami hasonló témát, de nem igazán értettem.
teljesen kezdő vagyok php-ben, szóval ha valaki egyszerűen le tudná írni (egy mintát adni), nagyon megköszönném.
jelenleg úgy megoldottam, hogy a fejlécet és a menubart egy php-be rakva include-dal behívom minden lapon, de ennek épp a fordítottja kellene.ha egyéb javaslat van a megoldásra, azt is várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest