Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Euronics-ben vettem 20 ezerért a QP6520/20-as PRO változatot. A csomagban volt egy ilyen kupon. Regisztrálni kellett a terméket a myoneblade oldalon, és így a 9490 forintos dupla penge csomagot 4790-ért meg lehetett rendelni. A webhop valamiért nem akarta bevenni, de Messenger-en egy kedves hölgy a Philips ügyfélszolgálattól szinte azonnal segített.
Azóta jött egy 50%-os kuponkód is email-ben. Ezt még nem használtam fel. Remélem, működni fog ez is, és akkor gyakorlatilag 9500 forintért lesz 4 plusz pengém.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Petyás #13408 üzenetére
Én nemrég vettem OneBlade Pro-t, a százalék kijelzős 6520/20-ast akcióban 20 ezerért. Kaptam hozzá 50%-os kupont az első két csere fejre, így 2500 darabja. Azt írják, kb. 4 hónapot bír egy fej, de nekem még nincs meg annyi ideje.
Nagyon szépen és gyengéden vág, egyáltalán nem irritál. Simán lehet akár naponta is használni. A trimmelőt 0.4 mm-től 1 centiig lehet állítani. Ezzel szoktam 1-1.5 millisre letolni, ahol azt akarom, hogy látszódjon. A plusz fej nélkül meg tényleg majdnem babapopó. Nagyon picit érezni, ha visszafelé elhúzom rajta a kezem, de látszani nem nagyon látszik. Mondjuk ez biztos függ a szőr erősségétől és sűrűségétől is.
Nekem abszolút bevált, főleg ennyi pénzért.
-
vond
MODERÁTOR
Sz'asztok!
Régóta nézegetem, most belevágnék ebbe a Oneblade-be. A Pro mennyivel tud többet, jobbat? Érdemes inkább azt venni most akcióban 16-ért, vagy inkább vegyek egy simát, és akkor jöhet még mellé esetleg két pót fej? Nem szeretnék sokat költeni, de nincs is szükségem semmi extrára. Heti kétszer letolnám az arcom. Azt oldja meg, lehetőleg minél kevesebb irritálással. A mostani Aldis gagyiság elég szar ilyen szempontból (mondjuk nem is vigyáztam rá túlságosan).
Ja, ezekhez a gépekhez csak egy fej jár alapból? Mert majdnem minden képen mellé van rakva mégegy is.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest