- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16695808 #13849 üzenetére
Amikor én vettem szintén 30-ért úgy siettem el ne vigyék, aztán rá egy hétre még volt 25-ért is. Szerintem vakera és lófogás hirdetők is akkor bevásároltak, miután lejárt az időszakos Aldi akció felrakták netre 40-ért. Tekintve gyakorlatilag 9-es széria, még az se rossz ár érte.
-
Jenne
őstag
válasz
#16695808 #12887 üzenetére
Azt már nem tudom, mert az összes borotvának ami ki volt/van állítva, azoknak mind csontra le voltak merülve az akkujuk. El sem indultak...
Apró borosta maradványok voltak többen is, gondolom amíg működtek addig próbálgatták a vásárlók.
Majd kíváncsi lennék, hogy ezeket a későbbiekben milyen címszó alatt fogják eladni? Újracsomagoltként, csökkentett áron? Aztán rögtön lehet is majd visszahozni gariztatni, mert az akku az kuka. -
Jenne
őstag
válasz
#16695808 #12884 üzenetére
Viszont jó hír Neked, hogy a Prestige feje az SH98/70 az pontosan beleillik a Te borotvádba, annak a nyelébe. A komplett fejegységre értem! MM-ban pár hete ott voltak egymás mellett és kipróbáltam. Megcseréltem a fejeket egy S9031 borotvába belepattintottam az SP9862 borotva fejet, és viszont és teljesen kompatibilisek. De belül, a kés és szita tartó gyűrű az újabb fejben az már más volt, és nem csak színben. Nem cserélhetőek fel egymással. Viszont az SH98/70 szita és kései azok újabb fejlesztés és talán még jobbak is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
#16695808 #12878 üzenetére
Itt a német Philips honlapján az opcionális kiegészítők között szerepel egy SH90/70 borotvafej, és a CP9059/01 borotvafej tartó. Úgy értelmezem, hogy 2 év után érdemes cserélni.
-
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest