- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
J.R. Ewing #2977 üzenetére
Először hajvágóval próbálkoztam, de az semmit nem csinált, pedig jócskán hosszabb volt a "borostám", mint a legkisebb fokozat a gépen. Pajeszvágó őszintén szólva eszembe sem jutott
Vasárnap óta a 390cc-t használom, és egész kedvezőek a tapasztalataim. Egyrészt gyorsabb és bőröm szempontjából kényelmesebb a gépet használnom, és az orrom alatt jobb eredményt is hoz, mint amit anno pengével sikerült elérnem. Egyedül a nyakamnál nem tudtam tökéletes eredményt elérni, ott is főleg oldalt szokott maradni szőr, ott eleve "lelapul", gondolom ez nem ideális a gépnek.
Tisztítóállomást még nem próbáltam, most úgy tervezem, hogy hetente egyszer fogom azzal takarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest