Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz mickemoto #16061 üzenetére
"A gillette sensor 3 is az új kék szériás csíkkal sokat romlott minőségben a korábbi sárgához képest."
A márkanév ellenére én soha nem voltam maradéktalanul elégedett a pengéikkel. (Leszámítva a hagyományos, cserélhető pengés "úri borotvát", amihez még mindig jó pengét gyártanak.)
Pedig, amikor a '90-es évek közepe-vége felé nagy divat lett Magyarországon az addig nálunk nem nagyon kapható, eldobható cserélhető fejes, 2, majd 3 pengés, "profi, fém nyeles", tartóval együtt árult Gillette Sensor, akkor az azt követő években nekem is volt különféle változatokban. Használtam Wilkinson, és más márkájú ilyen borotvát is.
Ám egy idő után inkább mindig kidobtam őket, mert egy vagyonért lehetett hozzájuk csere fejeket vásárolni, amelyek életlenebbek voltak, mint az akkoriban kapható 2 pengés, olcsó BiC eldobhatós borotvák.
(Néhány évvel ezelőtt valami karácsony utáni, beragadt készletes, rendkívül akciós áron rápróbáltam még a DM saját márkás, cserélhető fejesm sokpengés csúcsborotvájára, de elég is volt belőle már egy borotválkozás után.)
Aztán amikor megjelent az Xtreme3, az egyértelműen nyert számomra, ahogyan írtam is nemrég."Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...