Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Astra005
üzenetére
Elvben min. 60+ óra kell, hogy rámenjen. Ez függ attól, hogy a HD adás 6 mbit-es H264 vagy nagyobb. A broadcast szabvány 6-24 Mbit között van. Ez a HD tartalom alsó felső határa. A 6-8 Mbit is már szép eredményt hozhat, ha jó Encoder van a forrás oldalán, vagy akár már egy Cableworld-ös cucc is hozza ilyen paraméterekkel a normális HD-t.
Szolgáltató függő, hogy az adott multiplexbe milyen minőségű, azaz milyen bitrátájú HD tartalmat rak bele. Igy a 60+ egy vállalható becsült adat a részemről. -
pihe87
csendes tag
válasz
Astra005
üzenetére
Coyote2000
Megpróbáltam véleményem szerint mindent,USB-s frissités , TP-Link ruter tűzfal kikapcsolva (be se volt kapcsolva,persze megpróbáltam úgy is hogy be van kapcsolva hátha ez a nyűgje de nem), kicsiede tanácsára idő dátum beállítás(ez se nyert) hálózati adatok kézi beírással háló maszk megadása IP cím stb....(de akkor sem)TAR-os kábeles 10MB netem van, a modembe szerintem semmi tűzfal nincsen..?
A ruternél észrevettem egy furcsaságot hogy látja a rá csatlakozott eszközöket (telefon,laptop és a TV-t is észlelte none néven és nem philips tv néven ahogy a TV hívják, de az istenért nem tudtam átnevezni a ruternél ezért a TV neveztem át none névre hátha ez a hiba oka de még mindig nem.)Az hiszem bele kell törődnöm hogy van egy fél Smart TV és megkapja az asztali gépet állandó társnak....

Köszönöm a segítő készségeteket, ha egyszer rá jövök hogy mi volt majd megosztom veletek.
Üdv_:Ati
-
-
válasz
Astra005
üzenetére
De ugye nem Wifi-n keresztül akarsz youtube-ot TV-n nézni?
Az sem gond, de ha egy Wifi hálózatot terhelsz (pl. nagyobb stream), akkor azt konkréten meg kell tervezni. A 2 eszköz elhelyezkedését, db-t, b/g/n dilemmát és egyéb fincsi dolgokat, hogy tuti meglegyen a NET-es 10mbit. A csatlakozásnál kiírt étékek 56mbit stb... csak tájékoztató szabványadatok. A valós sebesség ennek töredéke is lehet. A TV böngészőjén indíts el egy www.speedtest.net... nézd meg ott, hogy mennyit ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi