Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
doczy_agi
csendes tag
Szia!
Most komolyan megnyugtattál!

Köszönöm az infot, ha hazaértem mindenképpen megnézem!

Semmi fontos nincs a HDD-n, csak szeretném filmek tárolására használni, főként ezért is vettük, csak gondoltam kipróbálom a tv rögzítéses funkcióját, aztán ez lett a vége!!

Mégegyszer köszi!

Amint kipróbáltam jelzem a fejleményt!!!

Szép napot mindenkinek!!!

-
sebgutkopf
őstag
Akármilyen üzemet használsz a tv-ken a 100Hz-et csupán a tv állítja elő, valós 100Hz-es bemeneti jelet nem tudnak lekezelni csak az alacsonyabb fps-t kiegészíteni magasabbra. Az ok tudtommal olyan egyszerű, hogy a hdmi kábel sávszélessége nem alkalmas 1920x1080@60Hz-nél nagyobb szabványos (a 75Hz-ek nem szabványosak) adatmennyiség átvitelére. Nagyobb frissítés, vagy felbontáshoz display port, vagy hdmi összeköttetés szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hála neked visszanyertünk 620 gigát!!!!