Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
dualcore
üzenetére
Köszönöm a segítőkészségedet. Az SD minőséget a tv adásokra vagy másra érted? Nézek TV-t is, tehát ha igen, akkor ez mindenképp befolyásolhat a döntésben. A passzív 3D-t bírja a szemem és nem fájdul meg a fejem, mint az aktívnál, ezért a 6809 nem opció
. Ha jól emlékszem, akkor a 6xxx és 7xxx között ambilight-ban is van különbség, de talán csak a ledek számában.Ha ennyire nem javasolt ez a TV, akkor bajban vagyok, mert ezt közel 200e Ft. környékén meg lehetne vásárolni, ez egy tűréshatár, a közel 300e Ft. már nem annyira szimpatikus.
Tehát igazából az általad említett SD tartalom lehet a kritikus. Az USB nem, NAS-ról, media playeren keresztül nézem a filmeket. A menü lassúságára még keresek valami youtube videót, hátha látszik azon keresztül is, a mostani TV-m menüjét nem szeretném viszontlátni.
Vissza fogok olvasni, de a gyors segítséged mindenképp hasznos
.Még egy kérdés, ennek a típusnak már fényesebb a képernyője? Ha igen, akkor ez sem teszi szimpatikussá, bár ahogy néztem a mostani trendet, sajnos ez az irányvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ha jól emlékszem, akkor a 6xxx és 7xxx között ambilight-ban is van különbség, de talán csak a ledek számában.
.