Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami73
tag
válasz
csalafinta65 #8210 üzenetére
Érdekes, ezt is te írtad.az lg kijelzős panárol.
Ma sikerült végre dűlőrejutnom a 640 vs. 650.illetően. A 640 megy végül a levesbe...A Ferenc krt-i Pana üzletben mégnéztem élőben a 40"-os 640-et. Kicsinek tűnt, és nem győzött meg a képe....a tesztek által írt kivételes mély feketét sem láttam..650 nem volt kirakva. Átmentem a közeli Euronics-ba. Na ott a a 42-es 650 -et megnézhettem. Ami érdekes, hogy az általatok favorizált LG42LB670 pont mellette volt. Én bizony most nem láttam semmilyen szürkés feketét. Szép fekete, abszolút színhelyesség, éles, természetes képe van. Az M1HD ment rajta, futball meccsel. A mellette lévő LG semmivel nem adott szebb képet, és jobb feketét.
"A va paneles 640-est a Pana üzletben néztem meg. Egy valóban sötét sarokban. Full HD demo tartalommal. Semmilyen mélyebb feketét, jobb kontrasztot nem láttam. A 650-es IPS jól megvilágított helyen sokkal szebb volt. Én mindig teszt bújos vagyok, és általában adok is rá. De, ahogy írtam, a szememnek hiszek kivételesen most."
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest