- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Családban van egy psu6162 típusú tévé.
Wifi kapcsolatot nem tudunk vele létesiteni. Mi lehet a gond?
Telekom a szolgáltató.
Vezeték nélküli hálózat létrehozásánál beírjuk a wifi jelszót majd csatlakozik is az otthoni hálózatra.
Viszont smart tv részben a wifi jelzés mellett egy x van. Nem működik.
A TV-én a hálozati résznél be állásba van a wifi. Más egyéb eszköz is működik a tv mellett wifiről, úgyhogy a jelerősség biztos jó.
A TV hálózati tesztjében is mindent jónak mutat.
Valakinek van ötlete ,hogy mit csináljak? -
hedgehog
senior tag
válasz
echterion #16166 üzenetére
echterion: Azt nem tudtam, hogy ez az ambilight dolog csak színváltós ledeket jelent a hátulján.
Jópofa dolog, de sokat nem ér a szememben.
Mire számítottál?
Itt van már egyébként az új technológia, az Ambilux, bár őszintén szólva nekem ez már szerintem sok:
https://www.youtube.com/watch?v=c_5bQeW2XFM -
hedgehog
senior tag
Srácok, a tévéinken Android TV(!) OS fut, ezért csak azokat az appokat látjátok a store-ben, amik megfelelnek néhány feltételnek.
Itt van részletesen: tv app quality developer guidelinesVagyis az adott appokat úgy kell megírni, hogy támogassák a fenti szabályokat. Ebből pl. a Horizon Go egyből elhasal azon, hogy érintőfelületet vár, nem működik távirányítóval (legalábbis gondolom, mert én csak a Telekom féle TVGO-t teszteltem, és az szintén csak sideloadolható).
Ha van egy egeretek, akkor persze feldobhatjátok apkból azokat az appokat is, amiket nem láttok a storeben, de azért azokat jóval körülményesebb használni a tévén.
-
TIT
veterán
válasz
norbi.teleki #16183 üzenetére
Ambinak semmi köze a képminőséghez.
-
echterion
nagyúr
Ez engem is érdekelne, mert amit megnyitottam play store-t, abban elég limitált a programok száma, pont ezért nem találtam meg a upc alkalmazását sem. Jó persze, nem nagy gáz, hogy nem megy, mert ez a nyolcvanadik igényem a sorban, nem is foglalkoztam vele, míg be nem kapcsoltam a tv-t, de ha már android, meg négy magos cucc, legalább néhány alap program is bele kellett volna férjen a store-ba. Szerintem.
Az ambilight meg: majd meglátom, egyenlőre játék alatt nekem fel se tűnt, hogy ott van, kb. ugyanazt az érzést hozta élményben, mint az LG 58UH635V-m, persze a képe némileg élesebbnek tűnt, de ennyi, az "ambipur" nekem nem adott nagyon semmit nekem.
-
norbi.teleki
csendes tag
Korábbi típusokhoz leérhető tesztekben olvastam, bár azt is írják, hogy az Ambilight a képminőséghez sokat hozzátesz. Az újabb készülékekről pedig gyakorlatilag nincsenek tesztek, minden az LG, Samsung, és Sony tévékről szól.
De azt hiszem ha találok a közeljövőben egy jobb akciót, akkor a 8602/-12-t fogom választani, mivel min. 6 évig velem lesz a TV (a korábbi FHD LG-m, is mostanában lesz 7 éves).
-
TIT
veterán
válasz
norbi.teleki #16178 üzenetére
Szia!
Ezt a hülyeséget ki mondta,hogy gyengébb a képe?Pont,hogy jobb.
Nem sok embernek van szerintem 8-asa,de annyiért az biztos jó,mert felső kategória. -
nyalifali
aktív tag
válasz
norbi.teleki #16178 üzenetére
Szia, személy szerint 55 PUS8602/12 a panelja miatt, a fekete "plazma közeli"
-
norbi.teleki
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, és az Ambilight miatt Philips az elsődleges célpont.
OFF: néztem "utángyártott" Ambilight alternatívákat, egyik sem közelíti meg az eredetit, drágák, macerásak, és lassúak, így elvetettem a dolgot.
Kinéztem végül 2 félét, de nem találtam túl sok utalást a fórumban rájuk.
- 55 PUS7502/12
https://www.displayspecifications.com/en/model/0f1eab0- 55 PUS8602/12
https://www.displayspecifications.com/en/model/c919df9Sajnos tesztekkel nem bővelkedik az internet, ezért inkább felétek fordulok. Mik a tapasztalatok egy Philips TV-vel? Valóban igaz, hogy a képminőségük jelentősen elmarad a hasonló kategóriájú TV-khez képest? Alternatíva egy LG lenne számomra hasonló árban, de az Ambilight nagyon vonz... Mindennapi használat során tapasztalható lassulás, vagy bármilyen rendellenes viselkedés (megjelenítési, szoftver, vagy hardware hibák)? Vannak gondok a TV adás lejátszásával? Milyen minőséggel játssza az SD, és HD tartalmakat mind pen driveról, mind streamelve (Serviio, PLex, stb)? Hogy játssza a 4k és HDR tartalmakat? Milyen élményt nyújt az Ambilight a mindennapokban (videókon, ill. áruházban láttam még csak)? Milyen az Android mind sebességre, mind szolgáltatások terén?
Elsődlegesen nyilván 4k-hoz veszem, de legtöbbet Plex szerverről játszok 1080p filmeket, sorozatokat (4k felejtős így...), és van egy PS4 Pro-m is.
Előre is köszönöm!
-
Cranium
tag
Sziasztok 55PUS6162/12 tévém van, egy Maxtor 1TB HX-M101TCB külső vinyót vennék hozzá. Szerintetek felismeri a tévé? Vagy valakinek van ilyen külső HDD-je?
-
Dr.NX
addikt
válasz
wwenigma #16169 üzenetére
Pontosan, a Media Markt, Euronics, stb. biztosítást közvetít egy ismert biztosítótól.
Itt viszont nincs említve semmilyen biztosító. Tehát kifizetsz egy csomó pénzt a Sporol6 Shop Kft.-nek és ha garis problémád lesz, majd ők intéznek valamit a szervizzel. Vagy nem. A leírásban pl. semmit nem írnak arról, hogy pontosan mi is történik az ügyintézés során.
Meg hát eleve egy pongyolán megírt szöveg: "garancia levél" OMG. -
djculture
félisten
Vettem én is egy 43PUS6262/12 cuccost, eddig egész jó, 4k-s youtube filmeket simán viszi a telekomos adsl+4g elosztón keresztül. Menükbe vannak bajok, nem működő mellék szolgáltatások amire fagyással válaszol de az abszolút nem befolyásolja a használhatóságát.
-
wwenigma
Jómunkásember
Azert kerdem, mert nekem az is okes ha sima biztositos szolgaltatast közvetitenek, mint pl. Euronicsban a garancia-kiterjesztés ami az Union-nak a pluszgarancia, vagy Aegon-nak a termekbiztositasa bár utóbbi a komplett lakas osszes eszkozere vonatkozik es évi 8300ft (300e-es kárra érvenyesitheto max).
Illetve mivel én BF-en Tescoban vettem, nekem opciós a Teszkós garancia-kiterjesztés ami 15900ft, ha kell a baleseti csomag mert pl. gyakran dobalok lancfűrészt a TV felé, akkor 22900ft...
Ez egyébként ha jol nezem szinten nem csak Teszkós vásárlásra hanem bármire megköthető.
-
Dr.NX
addikt
válasz
wwenigma #16162 üzenetére
Nézz már rá az oldalra, szerinted így néz ki egy hivatalos oldal?
Eleve nem is árulnak Philips tévét!
Ez egy sima webáruház, az ócskábbik fajtából.
"A kiterjesztett garancia megvásárlásakor az összeg beérkezése után elküldjük Önnek postán, vagy email-ban az Ön termékére szóló garancia levelet."
Egy fillért nem adnék az ilyen kóklereknek. -
echterion
nagyúr
Sziasztok,
Megjött az új TV-m, egy 55PUS6561 személyében. Gyönyörű képe van, PS4 Pro-n a Gran Turismo valami eszméletlenül néz ki. Input lagot nem tapasztalok. Beállításokba még nem mentem nagyon bele, egyedül a game mode-ot kapcsoltam be a ps4-hez.
A TV képe is ott van, a HD adás nagyon éles, az SD is korrektól néz ki, ha nem fél méterről nézem.
Azt nem tudtam, hogy ez az ambilight dolog csak színváltós ledeket jelent a hátulján.Jópofa dolog, de sokat nem ér a szememben.
Esetleg érdemes valami beállítást csinálni, hogy még jobb képe legyen, vagy ilyesmi? Az energiatakarékos módot kilőttem, amikor tv-zek (vagyis inkább ps4-ezek, mert tv-t nem nézek, csak focit), akkor nem spórolni akarok.
Az android rendben van eddig, nem fagyott még le, kopp-kopp.Sajnos a Horizon Go alkalmazást nem lehet letölteni rá, pedig azt hittem, fullos droid van rajta. A böngészője meg nem visz stream-et, pedig ez az egy nagyon jó lett volna a spíler miatt, így marad a laposon való streamvadászat, ha meccset nézek.
-
porika
csendes tag
válasz
basaja #16161 üzenetére
Húú köszi az infót, meg is néztem elég jó árban vannak. (Az mondjuk kár, hogy baleset ellen nincs opció.)
Mióta használjátok, eddig csak pozitív? SD adást mennyire konvertálja jól? Nézhető? (Gyerekcsatorna 576p miatt parázok kicsit, mert 47-es FHD-ról váltunk).
X-box nálunk is menni fog, és most, hogy mondod mennyire jó, ezt is egyre kíváncsibban várom
-
porika
csendes tag
Sziasztok,
Megrendeltem a sokat emlegetett 55PUS6561 tévét, hogy jó döntés volt majd kiderül, esetleg majd megírom én hogyan járok vele. Nagyon bízom 3 oldalas ambilight-ban, szerintem a srácaimnak is tetszeni fog...
Viszont fontos kérdés lenne, hogy van-e tapasztalat, hol érdemes plusz garanciát kötni, ami valóban védelmet ad? A piros T betűs szolgáltatón keresztül rendeltem, ott nem volt lehetőség a garanciakiterjesztésre!
Van valami jó tippetek!
Előre is köszönöm!
-
hedgehog
senior tag
válasz
cimbi186 #16151 üzenetére
A két cucc között nem csak a széria, hanem az évjárat is a különbség (a 2-re végződő számú tévék 2017-esek, az 1-re végződőek 2016-osak).
A 7502-ben újabb processzor van, már támogatja a VP9-et ellentétben a 6561-el, és újabb benne a képjavító eljárás/hardver is.
A linkelt oldalon sima 10-bitesnek írják a panelt, ha ez tényleg igaz, akkor jóval jobb képe kell legyen HDR-ben mint a 6561-nek, aminél az FRC szerintem rosszabb képet ad mint a nemHDR kép. (mert a 8bit+FRC megoldás a 6561-ben azt csinálja, hogy a panel által nem megjeleníthető színeket kikeveri, vagyis maszatolva állítja elő, ami általában nem zavaró, de homogén felületeken nagyon látható, szóval én ki is kapcsoltam a HDR-t a 7181-ben)
Én a proci (és a VP9, ami a YoutubeHDR-hez alapkövetelmény) miatt gondolkodnék el a 7502-n (meg a várhatóan hosszabb szoftversupport időtartam miatt). -
hedgehog
senior tag
válasz
Aethel #16152 üzenetére
Az én 7181-em (ami kb. olyan mint a te tervezett 6561-ed, csak az enyém edge-led, a 6561 meg direct-led) lassan másfél éve hardverhiba-mentesen működik. A szoftver más kérdés, de most az is stabil.
Én max 1080p-ket nézek rajta, vagy Netflix 4K-t, ezekkel semmi gondja nincs.
Nekem más tévékkel nincs sok tapasztalatom, de pl. a beépített chromecast (azaz a cast receiver) a legjobb dolog a szeletelt kenyér után)
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Aethel #16152 üzenetére
Nekem egy VA paneles és egy IPS Philipsem van, nagyon szép a képe a VA-nak, IPS nekem nem jön be, bárhogyan állítom. Egyetértek az idegesítő LG és Samsung OS-sel, én is ezért választottam ezt a márkát, de vettem hozzá + 3év garit... Amúgy Panasonicot akartam venni, (alpból 5 év gari) de valamiért ez lett, egyenlőre nem bánom, egyre ritkábban fagy
De arra figyelj, hogy a Pana Qurva jó TV, de ott pont a médialejátszással vannak/voltak gondok anno.
-
basaja
senior tag
-
Aethel
aktív tag
Üdv nektek!
Eddig Sony tulaj voltam és tökéletesen meg voltam elégedve vele de szüleimnek adományoztam lévén az övék elhalálozott (samsung volt). Én viszont most a telekomtól szándékozom beújítani egyet, nincs kedvem 300kilót kézbe kifizetni
.
Körültekintően kiválasztottam az utódott, itt is sokat olvasgattam róla. Philips 55PUS6561/12 az android rendszer miatt, szeretem ha buherálható valami.
Ma voltam a szervízbe ahol a samsungra adtak egy jó vastag árajánlatot és ha már ott voltam gondoltam megkérdem mi a véleményük erről a TV-ről. Meglepődésemre mind a két szervízes fazon egyöntetűen azt mondta hogy messziről kerüljem ezeket a mai philipseket mert rengeteget viszik hozzájuk őket és baromi drága a szervízeltetésük, törökországban gyártják és hulladék az elektronika (legalábbis ebben az árszegmensben). Illetve az LG-nek szebb képe van, de ha jót akarok akkor Panasonic, az a tuti.Na most f*szán elbizonytalanodtam
Ambilight nem fontos, bár biztos jópofa. Android rendszer sem lételem, de az LG, Samsung webos-s meg smarthub rendszerétől a hideg kiráz, annyira hülyebiztos és unalmas. Panasonic kicsit érdekesebb a firefox rendszerrel, de a Philipsé tetszik a legjobban.
Elsősorban ami kiváltképp fontos az a NAS-ról való tökéletes film lejátszás. Megegye hálózatról a 60 gigás BR anyagot is ha épp úgy akarom. Ez a legfontosabb.Bocs a hosszú meséért, a kérdésem az lenne tőletek mint tapasztalt Philips tulajok, mennyi a valóság tartalma a szervízes véleménynek, és valóban ér annyit az LG szebb képe vagy a Panasonic ajánlása hogy beáldozzam a Philips androidos rendszerét? Sajnos mivel rohadtul a periférián is túl lakom vidéken, nem opció egy Media Markt meglátogatása hogy helyben megnézzem magamnak.
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Philips 55" tv-t szeretnék az ambilight miatt.Egy 13 éves 42"HDready plazmát váltanék.
Tudnátok segíteni hogy a lenti adatlapon olvasható értékek miatt melyiket érdemes megvenni?
Mi az ami miatt a 7-es széria 100K-val többet tud? -
rajzol01
tag
válasz
rajzol01 #16146 üzenetére
tegnap megvettem a 43pus6162-t. A youtube -amiért főleg vettem-klasszul működik fhd,uhd, nem látok képhibát, viszont
usb-ről elindítottam egy filmet és hát alapból elég csúnya a kép, kissé kockás ahhoz képest hogy csak 43"
lehet utána kell valamit állítanom amire még nem volt időm -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Van egy pfh6309-es gyöngyszemünk, amin most vettem észre (látszik mennyit nézünk tv-t), hogy mindenféle képméret beállítás mellett lelóg valamennyi. A kép szélei nem látszanak, kivétel az 1:1 névre hallgató beállítás, akkor a hd adások rendben vannak, de az sd illetve 4:3-as anyagok elcsesződnek. Van erre valami trükk, vagy beállítani kell csak valamit? Invitel digi kábeltv. -
rajzol01
tag
Sziasztok,
mennyire ajánlott a 43 color pus 6162? 90% youtube-ra, kábeles netről.
olyan 43" tv-t keresek amin van jack hangkimenet és ehhez a típushoz jutottam
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
korikmate
tag
Sziasztok!
PS4 Pro val használok 49pus7150 tvt. A 4k beállítás választható, hogy 4:4:4 RGB vagy 4:2:0 yuv legyen. Azt olvastam hogy az előbbi a jobb, de ha ezt választom a képernyő közepén egy hol jobban, hol kevésbé látható fentrol le tartó csík, vagy elválasztó vonal látható. PS4 hiba kizárva. Ha a 4:2:0 t választom a hiba megszűnik.
https://photos.app.goo.gl/nM1aU6CSCxjIkYdB3
Ötlet? Köszi!
-
sir0cco
tag
Sziasztok.
50pus6162-es készülékhez létezik valami "best picture settings"? -
mzso
veterán
válasz
pukinyuszi #16132 üzenetére
Pedig linkeltem vagy háromszor a régi FW-t.
https://toengel.net/philipsblog/firmware-archiv/
Az a verzió van feltéve amelyik még nem (annyira) fagyós. Nekem legalább is a downgrade óta nem volt fagyás vele epg-zésnél és csatorna váltásnál.Hivatalosan nincs fent sehol, ne is keresd...
-
canniball
nagyúr
válasz
pukinyuszi #16132 üzenetére
Nekem a régi fw-rel is fagyott és az újjal is, de utóbbival ritkábban. Szóval én nem vennék rá mérget hogy a downgrade megoldja...
-
pukinyuszi
újonc
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy Philips 55pus6162/12 típusú tévét. Eddig elégedett voltam vele, viszont valamelyik nap frissítettem az új szoftverre. Azóta nem működik megfelelően. Olvasgattam itt a fórumot és az egyértelművé vált, hogy a régi szoftvert kell vissza rakni és akkor megint megfelelően fog működni a TV.
A problémám az nem tudom honnan tudnám letölteni a régi szoftvert. Ebben tudna valaki segíteni?
Köszi!
Utána gondolom pendrivre-ra felrak és telepít.
-
moltam
tag
Nálam is nagyon fagyós a 43PUS6162. Van hogy használhatatlan. Szerencsére a panel hibátlan. Remélem hamarasan jön frissítés rá, még várok mielőtt downgradelek.
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Befizettem egy IPTV-re, mert külföldön is nézném a magyar TV-t. Számítógépen tudom nézni a VLC-vel. A PUS6561/12-ön fenn van a VLC, de azzal nem tudom beolvastatni az m3u-t. Hogy tudnám azon is nézni a műsorokat, van valakinek ebben gyakorlata? -
mzso
veterán
válasz
Bocsek #16127 üzenetére
"Másik euronics üzletben amúgy azt mondták ennek a 49-es kistestvérére, hogy eddig szinte az összeset visszavitték nekik."
Hát nem tudom. Ilyen hibákat a fórumba csak az IPS paneles 43-asról és most általad az 55-ösről láttam.
Nálunk a VA-s 50-es a 6162-es szériából szemre tökéletesen homogén."Amúgy nem csak az egy baja volt, műsorújság böngészése közben lefagyott, csak a tápkábel kihúzása segített. Ha nem pihent utána a tv, akkor 5 percen belül újra csinálta."
Ez általános most a Philipseken. Nem szabad frissíteni a FW-t a legújabbra. Én is szívtam vele, de miután felkutattam a régi FW-t nincs fagyás.
Mondjuk nem csoda, ha az emberek megunják a fagyást és vissza viszik a TV-t
-
Bocsek
aktív tag
Apám mondta hogy ő még este megütögette a hátulját, és azon a részen kisebb lett a folt. Becsomagoltuk, visszavittük, ott az eladók kibontották hogy megnézzék a hibát, és semmi. Volt-nincs.
Még jó hogy lefotóztuk, visszakértük az árát. Másik euronics üzletben amúgy azt mondták ennek a 49-es kistestvérére, hogy eddig szinte az összeset visszavitték nekik.
Amúgy nem csak az egy baja volt, műsorújság böngészése közben lefagyott, csak a tápkábel kihúzása segített. Ha nem pihent utána a tv, akkor 5 percen belül újra csinálta. -
Bocsek
aktív tag
Az lesz, csak gondoltam megkérdezem, hogy mire számíthatunk, mennyire típushiba ez, vagy technológiai hiányosság. Ha van még készleten akkor ott bekapcsoltatjuk hogy a többi milyen. Van itt a fórumon pár tulaj, de ők nem panaszkodtak erre, szóval remélem csak kifogtunk egy gyári hibás darabot, mert amúgy tetszik ez a modell - főleg ennyiért
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok! Apámék vettek ma egy 55PUS6162/12-t, és sajnálattal vettük észre, hogy egy elég nagy világos folt van a panelen. Kb a teljes kép negyede! Utána olvastam, ha minden igaz felhősödés, bár a neten fellelhető képekhez képest ennek mintha élesebbek lennének a körvonalai. Olyan mintha jobban világítana a képernyő azon része. Szép színes jeleneteknél nem venni észre, de egy sötétebb jelenetnél sajnos már szembetűnő. Például mikor bekapcsol a TV, vagy elfeketedik a műsor/film, akkor nagy-nagyon zavaró. Ezt ugye szó nélkül cserélik? A képet egy kódolt csatornán lőttem, sajna nem a legjobb, de a lényeg látszik.
-
gottika
csendes tag
válasz
Kickass #16115 üzenetére
Szia!
Nekem 50PUS6162 van, ami VA paneles és 11-20 ms input lag eltérést mértem egy Benq G2420HDB monitorhoz képest. Ezeket a jó értékeket csak Játék képstilus alatt tudja. Bármi mást választok, egyből felugrik az input lag 100-130ms-ra.Olyan problémával küzdök, hogy hiába van kiválasztva a játék képstilus, kikapcsolás után átállitódik. Bekapcsolást követően a menübe hiába van kiválasztva a játék, az input lag katasztrofális.
Minden egyes TV bekapcsolás után ki kell választanom a játék képstilust, hogy használható legyen a késleltetés.
Ezt vajon miért csinálja? A legújabb FW van rajta és ugyan ezt csinálta a gyárival is. -
oszy
veterán
A szerviz kft-hez kell hibát bejelenteni vagy van valami közvetlen "philipses" telefonszám erre a célra?
-
csabeszka197
csendes tag
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni, hátha Ti tudjátok a megoldást. Vásároltunk még december elején egy Philips 55PUS6561 típusú smart TV-t.
Ma délelőttig gyönyörűen ment rajta minden, amikor a source-t kiválasztottam: látta az USB HDD-t, ezt mondjuk, most is látja, látta az összes hálózati eszközt, úgymint DLNA, PLEX.
Valami miatt viszont most már, mai napon pár órája ha kiválasztom a source-nál a hálózati dolgokat, nem lát semmit, csak a dropbox-ot. Ha alkalmazásból elindítom a Plex-et, akkor úgy meglátja, csak a listában nincs benne.Viszont a DLNA-t nem látom, és nem is tudom elindítani.
Hol lehet ezt a listát frissíteni, vagy újra előcsalogatni ezeket, hogy láthatóak legyenek?
Előre is köszi a segítséget.
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
65PUS6162 input lagjáról van esetleg valakinek infoja?
43-osról találtam egy 30ms input lagot de az IPS panel a 65" pedig VAElőre is köszi!
-
-
canniball
nagyúr
válasz
nyalifali #15989 üzenetére
Akkor az eddigiek szerint Diginél és Tarrnál van, UPC-nél nincs csatorna lista másolási lehetőség.
Úgy rémlik nálunk csatornaváltásnál még nem fagyott, ellenben tegnap az új (061 végű) szoftverrel is előadta amit az előzővel is: bekapcsolás után a hangot nem lehetett állítani, sem némítani.
-
canniball
nagyúr
válasz
wwenigma #15983 üzenetére
"Marmint a HDMI port revíziója 2.0..."
Persze, én is így értettem. Nekem csak az alaplapi (úgy rémlik 1.4-es) van, mégis elérhető az a menüpont.
De én a gépről csak fHD-t küldök, a TV-re bízom a felskálázást, akkor ha jól értem nem érdemes ezzel foglalkoznom. -
hedgehog
senior tag
BT hangelcsúszást én is csak Kodival tudom javítani, a tévé menüjében lévő beállítás nekem még sose csinált semmit... úgyhogy valószínűleg tényleg csak a HDMI-re hathat (optikaira se hat, az biztos)
-
oszy
veterán
válasz
Vittoriohun #16103 üzenetére
Ne BT kapcsolatot használj. Nem fog jó lenni a hang. Legalábbis nekem sem lett jó. Így jött a kábel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Vittoriohun #16103 üzenetére
A TV menujeben tudsz allitani kesleltetest de lehet csak HDMI-re. BT-n amugy mindig van kesleltetes, legalabbis telo+fulhallgato+film eseten eszrevenni, hiaba apt-x -es cuccot hasznalok amin minimalis.
PWBeni: ahogy irjak, kabel. En szerencses vagyok legalabb ilyen teren mert egy 7éves 5 méteres HDMI kabelt hasznalok ami 2500ft forint volt, és UHD+4:2:2/4:4:4 beallitasokkal is 90% koruli a jelminőség.
Ja tenyleg, valaki mondta hogy nincs visszajelzes a felbontasra es kepfrissitesre. Ha HDMI van kapcsolva akkor az Info gomb megnyomasara ott van a felbontas es a frissitesi frekvencia, a jelmonoseggel egyetemben nekem.
-
PWBeni
csendes tag
Sziasztok!
Múlt hónap végén vettem egy Philips 55PUS6162 modelt. Az egyetlen problémám vele, hogy a PC-t az istenért nem tudom sehogy összekötni vele. Pontosabban össze van kötve, a PC is érzékeli a TV-t, mert az eszközöknél megjelenik a televízió, de a tv folyamatosan azt írja, hogy nincs jel. A HDMI kábel tuti jó, mert ha konzollal összekötöm működik 100%-osan. A tv-n ki van választva a megfelelő HDMI csatlakozó. Mit rontok el? Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Beni -
Vittoriohun
csendes újonc
Sziasztok.
Sikerült a 49PUS6561/12-höz csatlakoznia bluetothon a panasonic hifimnek. Viszont a huawei tabletem még mindig nem látja....
A bluetooth hang csúszás megszüntetéséhez van ötletetek?
Köszi.
-
peestike
senior tag
Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nézegetem ezt a típust: 43PUS6262/12 UHD
Nem igazán találtam érdemlegeset, valakinek van tapasztalata? Meg lehet venni, nem lesz nagy mellényúlás?
Köszönöm szépen! -
oszy
veterán
Én már régen megírtam neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest