- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor984
tag
válasz
Lacka89 #13714 üzenetére
Szia!
A tökéletes kép beállításhoz itt egy video:
[link]Kipróbáltam, nem rossz, de nekem a természetes mód vagy a fénykép mód jobban bejön. A videón lévő kalibrálás után nekem kicsit sárgás a fehér szín és kicsit életlen a kép. Bár azt mondják ez a jó és a többi van túlszínezve, túl élesítve. Próbáld ki, döntsd el neked melyik tetszik.
A hang beállításokat a képbeállítások alatt találod. Igazából ki kell próbálni, nyomogatni kell és fülelni. Bár az is lehet, hogy a forrás a rossz minőségű. Nekem is volt már olyan letöltött filmem, amin nem segített semmi és halk volt a beszéd. Rosszul lett konvertálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció