- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nem dobom, ki mert van rá 'technikai' lehetőség, hogy alvó üzembe menjen a klán és késöbb más névvel más célokkal beindítsam. Ez is egyfajta megszünés. Legkevésbé az a 2500 Gold érdekel. A játék részének tekintem, én fizetős felhasználó vagyok.
Ha lesz aki átvegye és a megmaradt tagság 15%-a támogatja, akkor tudok megint áldozni ennyit (alig több mint 1 PCGurus kód....) másik klánra, ha úgy gondolom.
-
D.Orion
veterán
Nem volt még olyan company csatám ahol su-100 lett volna, majd egyszer keresek egy olyan századot. Ez most majdnem olyan, hogy kell-e vk vagy sem. Ha van van, ha nincs nem hiányzik. Taktikával mindent lehet pótolni.
Allien: T1 heavy és M6 szar, hogy ha tudják, hogy hol kell meglőni. Amatőrök lövéseit elnyeli, mert nem jó helyre lőnek, de egy zis-6 KV-val nem ellenfél se a T1 Heavy se az M6. Company-ba kifejezetten nem keresik őket.
T8nál már más a helyzet. Ott nagyon favorit az IS3 a hatalmas sebzés miatt, de pl tegnap azért a T32-vel megdaráltam én is őket. Tény, hogy ha találkozik 2-2 IS3 - T32 a nyílt terepen, akkor valszeg az IS3-mak életben maradnak és győznek, de ha már lehet kicsit játszani a helyzettel, akkor a T32 esélyei radikálisan megnőnek. A gyorsabb töltés és mozgás, pattogósabb weak point. IS3 weak-jét ha meglövöd az bármikor benyeli a lövést T32-ről még ott is tud pattanni. IS3 többször gyullad fel, T32 viszont hajlamos ammo rack sérülésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest