- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ma megpróbáltuk a T8 századot, de annak ellenére hogy elég aktív tagunk volt csak 6-an jelentkeztek be. Ezzel semmi gond. Majd máskor ismét próbáljuk.
----
Nem sokkal késöbb kaptam egy meghívót olyan volt tagunktól aki nemrég lépett ki. Szintén t8 századba hívott. Nem jelezte hogy kilép, de ez nem is feltétel, bár jó lenne tudni milyen indokok alapján távozik valaki.Nade a lényeg.... gondoltam megnézem, hogy megy a sora, megkérdem miért ment el és elfogadtam az invitet. Meglepetésemre a t8 századának majdnem felét a mi tagjaink tették ki.
Tulajdonképpen ezzel sincs, gond, de annak örülnék, ha kapnék jelzéséket, hogy mi az oka hogy inkább máshova mennek t8 századba a tagjaink.
Lehet jobban kéne szervezni a sajátjainkat?
Fix időpontokat mondani?Vagy megindulnak a tömegvonzások, és oda mennek a játékosok ahol olyanokat találnak, akikkel jobb szeretnek egy csapatban lenni, mert barátok vagy csak egyívásúak? Ez is természetes dolog, és talán életképesebbek az ilyen kapcsolatokra felfűzött klánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest