Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ma megpróbáltuk a T8 századot, de annak ellenére hogy elég aktív tagunk volt csak 6-an jelentkeztek be. Ezzel semmi gond. Majd máskor ismét próbáljuk.
----
Nem sokkal késöbb kaptam egy meghívót olyan volt tagunktól aki nemrég lépett ki. Szintén t8 századba hívott. Nem jelezte hogy kilép, de ez nem is feltétel, bár jó lenne tudni milyen indokok alapján távozik valaki.Nade a lényeg.... gondoltam megnézem, hogy megy a sora, megkérdem miért ment el és elfogadtam az invitet. Meglepetésemre a t8 századának majdnem felét a mi tagjaink tették ki.
Tulajdonképpen ezzel sincs, gond, de annak örülnék, ha kapnék jelzéséket, hogy mi az oka hogy inkább máshova mennek t8 századba a tagjaink.
Lehet jobban kéne szervezni a sajátjainkat?
Fix időpontokat mondani?Vagy megindulnak a tömegvonzások, és oda mennek a játékosok ahol olyanokat találnak, akikkel jobb szeretnek egy csapatban lenni, mert barátok vagy csak egyívásúak? Ez is természetes dolog, és talán életképesebbek az ilyen kapcsolatokra felfűzött klánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest