- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ma megpróbáltuk a T8 századot, de annak ellenére hogy elég aktív tagunk volt csak 6-an jelentkeztek be. Ezzel semmi gond. Majd máskor ismét próbáljuk.
----
Nem sokkal késöbb kaptam egy meghívót olyan volt tagunktól aki nemrég lépett ki. Szintén t8 századba hívott. Nem jelezte hogy kilép, de ez nem is feltétel, bár jó lenne tudni milyen indokok alapján távozik valaki.Nade a lényeg.... gondoltam megnézem, hogy megy a sora, megkérdem miért ment el és elfogadtam az invitet. Meglepetésemre a t8 századának majdnem felét a mi tagjaink tették ki.
Tulajdonképpen ezzel sincs, gond, de annak örülnék, ha kapnék jelzéséket, hogy mi az oka hogy inkább máshova mennek t8 századba a tagjaink.
Lehet jobban kéne szervezni a sajátjainkat?
Fix időpontokat mondani?Vagy megindulnak a tömegvonzások, és oda mennek a játékosok ahol olyanokat találnak, akikkel jobb szeretnek egy csapatban lenni, mert barátok vagy csak egyívásúak? Ez is természetes dolog, és talán életképesebbek az ilyen kapcsolatokra felfűzött klánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest