Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ma megpróbáltuk a T8 századot, de annak ellenére hogy elég aktív tagunk volt csak 6-an jelentkeztek be. Ezzel semmi gond. Majd máskor ismét próbáljuk.
----
Nem sokkal késöbb kaptam egy meghívót olyan volt tagunktól aki nemrég lépett ki. Szintén t8 századba hívott. Nem jelezte hogy kilép, de ez nem is feltétel, bár jó lenne tudni milyen indokok alapján távozik valaki.Nade a lényeg.... gondoltam megnézem, hogy megy a sora, megkérdem miért ment el és elfogadtam az invitet. Meglepetésemre a t8 századának majdnem felét a mi tagjaink tették ki.
Tulajdonképpen ezzel sincs, gond, de annak örülnék, ha kapnék jelzéséket, hogy mi az oka hogy inkább máshova mennek t8 századba a tagjaink.
Lehet jobban kéne szervezni a sajátjainkat?
Fix időpontokat mondani?Vagy megindulnak a tömegvonzások, és oda mennek a játékosok ahol olyanokat találnak, akikkel jobb szeretnek egy csapatban lenni, mert barátok vagy csak egyívásúak? Ez is természetes dolog, és talán életképesebbek az ilyen kapcsolatokra felfűzött klánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest