Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Másik küldetés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
-
kugli81
aktív tag
Én úgy vagyok vele nem lépek ki ha nincs is meg a csapat játszom egyedül és ha van időm több akkor ha vannak bent többen majd inditok akár szakaszt is vagy századot .... a garázsban meg áll vagy 11 tank mind elit csak az e75 nem az ..... nem baj szerintem ha nem mindenki profi én se vagyok az játék az egész szerintem annyira nem kell komolyan venni....... amúgy én se tudok mindig játszani mert 3 müszakban melozom
...A másik szerintem igy legalább ha néha néha játszunk is picit megismeri egyik a masikat pl: az egyik kolléga angliából nyomja velünk ott melozik .....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...A másik szerintem igy legalább ha néha néha játszunk is picit megismeri egyik a masikat pl: az egyik kolléga angliából nyomja velünk ott melozik .....