- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #296 üzenetére
Egy Wot fórumon olvastam előszőr, arról hogy a Gift shopra megint akció lesz július végén (volt már ilyen csak visszavonták pár nap után, mert nagyon fogyott)
Aztán próbáltam utánanézni a kapcsolataimon keresztűl és az utolsó érdemi infó az volt, hogy csak a régi előfizetők kapnak valamennyi % engedményt.
A modiktól engedélyt/állásfoglálást is kértem, hogy az apróban hírdethessem a gift akciót, az engedélyt megkaptam: [link]Csak közben július vége van és semmilyen akció nincs. Gondolom a 7.5 pecs bevezetése, meg a stálingrádi pack EU szerveres gikszere elmosta az egészet.
Egy másik forrásból azt a hírt kaptam (legyen ez szóbeszéd) hogy augusztus végére tolják, vagy rosszabb esetben a köv pecs elé.
--(#297) AlexWolf Részemről nem gond, de ez nem egy pörgős topik. Elvileg csak események szervezések idején van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest