- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Először is te nem vagy tagja a PHE-nek, hanem egy másik klánnak vagy a tagja (BPPD), ezért talán célszerübb lenne ha a klánvezetés megváltozására írányuló javaslatomat nem kommenteznéd, bár a véleményedre kiváncsi szoktam lenni más témákban.
Én sem szólok bele a Te klánodban ki és miért legyen vezető, te se tedd itt.Másodszor pedig hibás a helyzetértékelésed. A PHE-t 55 fős tagsággal adtam át, és valóban lezártunk egy korszakot, ami után 2 alternatívát láttam. Első gondolatom a megszüntetés volt, de a tagság egy részének kérésére inkább a parancsnokság átadása mellett döntöttem.
A második korszak csak egy vegetálás volt, és szerintem ennek oka elsősorban a passzív vezetés. Timi gyak. semmit nem csinált, még szakaszba is másokkal jár, nem a PHE tagjaival.Én úgy gondolom itt az idő, hogy ez a második korszak is lezáruljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest