Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz freaghill #99547 üzenetére
Miért is?
Egy utcai, dízel Golf egy közlekedési eszköz ami viszonylag olcsón és komfortosan eljuttat A-ból, B-be de soha nem lesz képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba.Morris: Ennyire ráköltős lenne a buli?
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Rokonságban eladó lesz egy patika állapotú 1.9PDTDI Golf IV. Nagyon jó vétel de kicsit keveslem a ménest. Erről a motorról mit lehet tudni, tuning terén? Mennyiben tér el az erősebb PD társaitól? 90-100kw elég lenne, kérdés hogy ezt milyen -pénzügyi- áldozatok után tudná megbízhatóan, ~füstmentesen?
-
Zewa
senior tag
válasz bitpork #42027 üzenetére
Galéria utolsó pár képe.
Egyre gyakrabban találkozom a vasak hátsó ablakán ezzel a matrinyával:
1.VWAGÁNYOK VW Konszern Találkozó Orfű-Camping 2013.08.02.-04.Tudom nincs közel, de valaki esetleg tervezi a részvételt?
-
Zewa
senior tag
válasz latyak17 #37618 üzenetére
Igen, igen. Most jut eszembe említve lett hogy ilyen műanyag ív van körbe. Úgy néz ki hogy AFT/AKS motorral szerelt, ami 3500-as fordulaton leadja csúcsnyomatékát, 140 nyúlmókust. Nem egy erőművész de elégnek kell hogy legyen, 1,1 tonnához.
Nem akarom nagyon beleélni magamat de így hogy első saját vas a láthatáron egészen ráizgultam.
Szerdán délután megyek megnézni, ha nagy gáz nincs vele, hozom haza.
Este fellövöm a képeket ide."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Nagy esély van rá hogy pár napon belül Golf III tulaj leszek. Piszok olcsó a vas, családi baráttól, korrekt állapotban, igaz még nem láttam, viszont elöljáróban ennyit tudok róla:
-1.6benzin hengerenkénti spriccni (ez a 101lovas?)
-Sötétkék
-Kombi
-95-ös évjárat.
-0 rozsda és remek állapotban van.
-Síkban dönthető a hátsó ülés?
-GT felszereltség? -Ez mit takar?Hozzávetőleges, szép állapotban, friss műszakival mit ér egy ilyen vas? 3-4kiló?
-
Zewa
senior tag
válasz #00809728 #33840 üzenetére
15hónap alatt egy nagy luxus dízel autóba 110k km? Ne hidd hogy olyan ritka ez csak ekkora futással ritkán kerül értékesítésre.
Ismerős Tiszaújváros-Brüsszel-Újváros utat hetente megteszi. Évi 130-50k futás, max 2évente csere.
Mondanom se kell hogy nem 300e km-el adják el. Ez csak 1 példa, pedig én nem ismerek 1000 számra embereket...ps.: Most éppen új Passatot nyúz de volt 3er, 5er, A6.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz VR6-Fan #21071 üzenetére
Tyűűűűha azért komoly a vas is meg a sofőr is. (mondjuk külsőre szebbet hányok de ez nem lényeg.)Lehet hogy olcsóbb, gyorsabb, szebben fordul de a kibocsátási normát vajon teljesíti-e? Kár ezeket összehasonlítani egy stockcarral. biztonság, kibocsátás, komfort, tartósság stb.. már is kissé bonyolulttá teszi a dolgot..
600-700paci tartósan egy 1.6os motorból? Wow!dízelracer: Lehet pedálozni a propelleres márkával de tudod hoyg a Konszermnél is ugyan úgy előfordulnak ezeka mókák. Jó ritkán de van ez így.
Valahogy úgy érzem az évek előre haladtával nem éppen a tartósságban próbálnak fejlődni gyártok.. Sőt![ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz V.Stryker #21059 üzenetére
Fújjd nyugodtan! 2 dolog képes megváltani az egész világot. Ez a WD40 és a szigetelőszallag!
(WD40mindenre jó de igazából semmire sem. ártani semmiképp sem ártasz neki)Imádom ezeket a drag videókat. Stock vs Épített. 402m-en elveri, jajj de jó ettől biztos bálna méretűvé duzzad a falloszuk a nadrágjukban.. Egy R8-al viszont lehet kanyarodni és több ezer km-t letolni hiba, szétesés nélkül..
ps.: Ne hogy félreértsétek, megemelem a kalapomat az építők előtt mert azért nem egyszerű menet az ilyesmi csak ne gyári vasakhoz hasonlíthassák..
Imádom ezeket az öreg vasakat mint a linkelt G1. Sokkal inkább van lelke mint egy ilyen mai tütünek. Egyedül arra kell figyelni nehogy szét szaladjon a ménes mert az bizony könnyen tud fájni..
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Figyeld csak meg.. 68kw -92ps. Nem gyanus hogy user error?
Amugy ha tudod hogy nincs matricád és csak pár km-t mész pályán akkor bujj be egy kamion vagy busz seggébe.
Ettől függetlenül csak egy sms és 1810ft a négy nap.. Olcsóbb mitn egy büntetés.."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz VR6-Fan #18574 üzenetére
Azé' nah,,, Sok idióta birtokol bömbit de azért nagyrésze normális, kulturált társ a közlekedésben. Hozhatnék ugyan ilyen példát egy matt fekete S8-ra, AMG E63ra, GTi Golf V-re stb.. Bár én az Alfásoktól kapok agyf@szt.
On: hazafelé menet egy A7 dügörgött el melettem ezüstben. Bár nem a zsánerem ez a szín illetve a máska sem kifejezetten de erre még én is azt modntam hogy "tyűűűűű #&@!!!!!! "
Ilyen volt ni'![ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz #00809728 #18245 üzenetére
Ejjj hát elég szomorú az ilyen de hát mit van mit tenni?
Esetég mit szólnál egy másik Leonhoz? Behozni egyet németből, szlovák rendszámmal?
Például valami ilyesmi.ps.: 350-400k-s reg adó?! #&@!!! Elmetnek ezek a pics@b@!
#18246 Asse' gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
-
Zewa
senior tag
válasz VR6-Fan #17603 üzenetére
Tényleg. Mintha régen írtad volna hogy min 15ös felni kell a fék miatt.
Kardánt azért írtam mert az AWD illene ekkora teljesítményhez...300ps?! Az derekas! A gyári 1.8as Gtiböl faragtátok? Mennyire használható a gépe a 'mindennapokban'? Bírja stabilan?
Tudom sokat írkálsz a témában de csak el-el szórva. Nem fordult még a fejedbe hogy pl blogolj?Skoda tényleg elég jól megy. Jó az ár-érték aránya és bizony már nem az a Skoda mint 30éve. Es ez már szép lassan a magyarban is kezd tudatosodni.
-
Zewa
senior tag
válasz VR6-Fan #17599 üzenetére
Ekkora teljesítmény a motor csak egy dolog, nem? Fék, hajtáslánc, gumik, etc.
Illetve akkor már lehet szabni bele a kardántengelyt is.180-90le bőőőven jó egy G1-be ami van vagy 800kg. Mit meg nem adnék érte..
HH nem bírta hosszú távon a töltő? Gondolom ez a vas sem volt lepapírozva...[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz VR6-Fan #17597 üzenetére
Szép!
Komolyan gondoltad azt az egy gurigát arra hogy felcsigázd a gépet?!
'Sonka' ismerősödnek a Mk1-es 16V G60-asa Mi pénzben állt meg?
Teljesítményben szabad felőle érdeklődni? Durván lennt van a vas, hogy tud így vele közlekedni?!Sry, csak smot láttama videodat róla és hát tyűűűű de szép!
-
Zewa
senior tag
válasz AMD Power #17571 üzenetére
Erre szokták azt mondani hogy "akkor van elsöbbséged ha meg is adják".
Tegnap én is fogtam egy hülyét. 2sáv párhuzamosan előre, jobbról egy alsobbrendű útról egy 40-es nő kikanyarodott úgy elém hogy körül sem nézett.
Nagyfék, át a belső sávba. Pont nem jött senki ami ezen az úton nagyon ritka.. különben csatt. Kicsit felb@szarintotta az agyam de sajnáltam is mert látszott hogy nagyon koncertrál de nem megy ez a vezetés dolog neki....akkor járjon inkább busszal."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz dízelracer #17478 üzenetére
Ha már VW akkor itt egy Jetta is....
ps.: Lehet én emlékszem rosszul de Dodi mester pécsi viszonylatban nem volt olyan húzos.. 20k volt egy fullos polir, waxal és midnen jósággal?!
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz tomcsi23 #16235 üzenetére
5500 euro egy kesztyűért?! Wow...
Lehet velem vana baj de ez az asztal nállam sehogy sem V12?
Esetleg valaki tudna segíteni a témában? Vr6 esetleg....?
(gőzöm nicns mit érhet egy ilyen használhatatlan vas darab... )"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok az OFF-ért de talán ebbena topicban van a legjobb esély arra hogy kapok segítséget.
Szerintetek hol találok olcsó motor öntvényt a jövendőbeli asztalkámhoz? (V6/V8 bár ha végképp nem megy lehet megcsinálom egy putri 4 henegresből..)
Esetleg ha van valakinek ilyesmije az ne tartsa vissaz magát!De csak hogy egy kis On is legyek;
Kiváncsi vagyok ebből a projectből mi lesz....."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #15759 üzenetére
...rendörségi adatbázis.
1-2 sikeresebb kufirc és máris megtudod eme nélkülözhetetlen információt!"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz rob210 #15521 üzenetére
Én úgy tudom de kérlek javítsatok ki hogy 3km/h a mérési pontatlanság szóval 50-es táblánál 54már büntetnek!
Pontosan ahogy Kickass fogalmazott ha nem látszik az orcád és nem állítanak meg akkor 68km/h-ig ki tudod "bliccelni".
Rendszerint ilyenkor nem is érkezik levél.. 69-től viszont már jön a csekk....[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Nem vagyok egy nagy bogár rajongó de ezt azért elfogadnám.
-
Zewa
senior tag
Ebbe botlottam. 80rongy 96hónapra +650kezdőrészlet +átíratási díj. Szerintek ki az az elmebeteg aki átvállalja?!
Ezekről a 170le-s PDTDI-kről mika tapasztalatok? Ez ugyan az a motor minta a 140lovas csak gyárilag kicsit meg van okosítva?
tomcsi: utána érdeklődöm ő milyen szerelt be de ő csak 1 ember a sok közül...
-
Zewa
senior tag
válasz Templomegere #14491 üzenetére
Istenem egy álom... Természetesen a Golf is szép csah hát a színe egy kicsit érdekes...
Jó barátom autó vásárlás elött áll. Nézegett ezt azt de a léyneg az A3.
Mi a vélemény errőla vasról? Ezek a 140le-s PDTDI-k mennyire számítanak megbízhatónak? (Sokszor fikázzátok még ti is a PDTDi motorokat...? )"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz AMD Power #14370 üzenetére
Pótkeréktartály, a pótkerék meg mankó oszt' egy helyes kis tároló táskában el van a csomiban....
Én szeretem a TDi-ket... Dinamikusan lehet vele autózgatni (normális keretek között) és közben elég jól fogyaszt. Aki meg raccsing üzemmódra akar váltani vegyen valami jó kis azaz nagy szopóbenzinest!
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Én kérek elnézést....
Indexes M3 meg E60 lámpák?! Ennyi pénzt már értelmes dologra is el lehett vna költeni.Vr6: nem ilyen váltógomb kéne neked?
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz AMD Power #14270 üzenetére
Szerinted mi az ami ez alatt fogyaszt?
Ha enynire száímt az üzemanyagköltség vegyél LPG-s gépet!
Nem lesz egyszerű rendeset taláni. (de ez minden hasznalautora igaz...)ps.: A koptató a Leonra szerintem is jó féle!
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
halis rácok!
Erről a vasról valami vélemény? Esetleg ismeri valaki?
-
Zewa
senior tag
Hali
Anyukanak nezegetunk valami kis varosi vasat...
Keret olyan eros 1,2kk.
Errol a vasrol mi a velemenyetek?
Mennyire gazos ezek az 1.2 es 3hengeres csodak?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz zoo8800 #13333 üzenetére
Azta mocskos....!
Ennyi lovéból lehetne építeni egy igényes vasat is, akkor ez most hogy?!
Gondolom a fékek és a motor meg a gyári 1.4-es némi krómmal meg dircsiszürcsivel.ps.: Ezek szerint hülyén fogok meghalni?
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
hali!
Egy láma kérdés? Mi a különbség az 1.9TDI 66KW-os motorok között?
Gondolok itt az eltérő motor-kódokra. AGR, ALH......Keresgettem rá a választ de bénázom..
-
Zewa
senior tag
Hali!
Ezekkel a Toledokkal van valakinek tapasztalata? Azt tudom hogy az AAZ motor elég jó, bár nem túl bika.
(egy TDI-re átalakítás mennyi macerás, illetve nagyjából mekkora költséggel jár? )ps:: Esetleg dájzel óttó ajánlás? (g2 nem játszik)
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Bazzeg.. Este van. Ez túl sötét szürke.
No nem baj. Szerintem az elég elmebajos aki 1,2kk-ért G2 GTI 16v-t vesz de ez az én magánvéleményem. ( az persze megint más ha ennyit elbsaszarint rá...)Ha ez 1,2 akkor VR6 koléga mennyit kér az övéért? 1,4-1,5?
Mobile-n érdemes talán hirdetni....ps. Monnyuk ebben már az újabb ajtó van. Vr6-éban még a régi asszem.
Bár gondolom ez nem sokat számít.[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
-
-
Zewa
senior tag
Uccsó kettő nem bejövös...
Ha idegenként szabad álmodozni akkor egy Vr6-t ide vagy egy RS6-t. Nah jó.. egy S2-essel is ellénnék....ps.: Igazából már egy óttónak is örülnék de ugy néz ki kicsit ki tolódik. Viszont a golfom remélem megvár.....
-
Zewa
senior tag
válasz attrax #12472 üzenetére
Nevelő vaternak Alhambrája van most már közel 400k km-el.
11x lovas TDI osztán még egyszer sem lett megbontva a motorja.
Kormányt már tükörsimára radirozta így az bőrözve lett.
Váltóval volt valami kis apróság ami ~20k szervízdíjjal együtt +egy önindító csere volt.
Azon kívül még mindig megy, sokat trélerrel, mögötte egy akár bő 1,5tonnás autóval...ps.: Az monnyuk igaz hogy szépen elváltogat vele nem rugja halálban és pályán sem megy jobban ~160-nál..
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz dízelracer #12310 üzenetére
Ilyen egyszerű lenne?
Elektronikával nem kell variálni? Kuplung pedál monnyuk jól jöhet!Tomcsi: Thx.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Nem rég említettem hogy a tiptronic váltó a passatban besz@rt. Átvizsgálták kiderült eltört benne valami a javítás 4-500k.
Érdemesebb keresni egy váltót bele. szal..
'02 Passat 1.9 TDi 132ps varianthoz 5gangos Tiptronic váltó érdekelne!
Aki tud ilyet, -akár külföldön is- vagy tudomása van olyan emberről aki tud ilyet kérem ne tartsa magában. Reménysugár esetén mondom váltókódot is."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz Kickass #12199 üzenetére
Lehet hogy előzés elött már elaludt, csak gyorsabban mennt mint az előtte lévő, szép lassan áttért a szembejövő sávba amikor jött a vendég..
Aki fáradt, menjen parkolóba pihenni kicsit meg frissülni de így csak másokat veszélyeztett."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Hali!
Egy kis tanács kéne. Passat B5 2002 kombi 1.9 PDTDI bla-bla.
Ma reggel elkezdett rakoncátlankodni a váltó.(DSG).
1-es, 2-es fokozat mint olyan nem létezik, tiptoronic nem hajlandó működni.(Ki sem írja. Mint ha simán D-ben lenne...)
Motor leállít, parkol, újra indulna el az ember fia, motor pörög D-ben de semmi (Ez pár mp), egyszer csak egy rántás Dummmmm... bennt van 3-ban. Ezt már menetközben nem csinálja.
Az óttóban ~165e km van, garantáltan.
Kérdés: Mi lehet vajon a baj, nagyjából mennyibe fáj, hol érdemes csináltatni megfele'?Előre is köszi!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy VW Golf IV hátsó lökhárító?
Hozzámvágták, hibátlan , bordó színben igény szerint küldök képet!ps.: Ti milyen osztós felnikre gerjedtek? 5*100?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest