Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
VW mágusok segítségét szeretném kérni.
Nagyon kevés használatra keresek autót(benzinest), viszont fontos szempont lenne, hogy a motor megbízható legyen. Szerintetek milyen motorral szerelt típus lenne az előnyösebb?
VW Jetta VI
vagy még VW passat B6 is megfelelne, ugye ez régebbi verda,de nem zavarna, ha összességében olcsóbban fenntartható.
Ezekből milyen motorral nézelődjek?Köszi a segítséget.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
2008 utáni 1.6 FSI motorok valóban megbízhatóak? Hirdetésekbe mindig látom, hogy írják "strapabíró szivó motor". Gondolom a TSI-re utalnak, hogy az rosszabb konstrukció? 1.4 TSI valóban sokkal kényesebb? Benzines jettát vagy passatot szeretnék venni.
Köszi a tippeket
-
STC Speed
őstag
Köszi a válaszokat, akkor a TSI jobb választás lehet? (mert ennek örülök, hogy nem kell régi évjáratút nézni )Motor részről van amit érdemes egyből cserélni, átnézetni?
-
STC Speed
őstag
válasz grizlisandor #176181 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok Fanok,
Szerintetek 2006-8 körüli vw ben melyik benzines volt a legmegbízhatóbb?
1.6 102ló
1.6 FSI 116ló
1.4 TSI? 140lóKöszi,
-
STC Speed
őstag
Köszi szépen a gyors válaszokat, akkor az MPI talán a legmebizhatóbb, további kérdés, hogy mire érdemes figyelni náluk? Autószerelő ismim ezt irta rá:1.6 100lóerős változat a legrosszabb. Sokat fogyaszt (10L), nem megy, és sok a gond velük egy bizonyos km után
Mostani autóm jólval erősebb, de nekem olyan autó kell ami visz a-b be, de ajapán kocsik nem tetszenek külsőre -
STC Speed
őstag
Üdv hozzáértők!
2009 körüli verdánál honnan lehet felismerni, hogy 1.6 MPI, vagy FSI motor van a kocsiban?
MPI-t próbálok keresni, úgy olvastam sokkal megbízhatóbb.Köszi a segítséget!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Esetleg tudnátok linkelni facebook csoportot, ahol találhatok VW Jetta V-t hahun kivül?
Köszönöm!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Jettakat nezegetek, Ti mint hozzaertok szerintetek a lenti kocsin a km valos lehet? Borkormany meg a gyari? Nekem kicsit gyanus.
[link]
Koszi! -
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Nem tudjátok esetleg, hogy az összes Jetta V- ben dönthető a hátsó utasülés?
Még esetleg főbb rozsdásodási pontokat mondanátok? Ezer köszi! -
STC Speed
őstag
Köszi, srácok!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Vezérműszíj és ékszíjból van ajánlott márka? Gates vagy Contit néztem ki.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Holnap termosztátot cserélek Jetta 5, 1.6 bse-n. Kérdésem a légtelenítés, hogy van légtelenítő csavar? Vagy csak járatni kell fűtéssel, egy darabig levett tartálykupakkal?
Köszi!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy 2006-os jettara milyen diag kábelt érdemes venni? Jöhet privátba is
Köszi!!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Villanyszaki van esetleg?
Jetta 5 ösben a hátsó beltéri világításom nem megy, kimértem és a csatlakozón 3V jön, itt nem 12V nak kellene jönnie?Izzó egyébként jó, lámpatestre gondolok, hogy tönkrement.Köszi!
-
STC Speed
őstag
válasz papg79 #191388 üzenetére
Igen azért ez kemény teljesítmény, főleg ha még sötét is az autó!
Amúgy azt még nem értem, és volt más fajta autóm abban is ilyen volt, hogy miért hűt jobban-gyorsabban, ha 16 fokra veszem mint mondjuk 22 ön. Tehát miértnem nyomja maxon 22 ig és amikor éri el a hőfokot akkor vesz vissza. Ha fogom és én szabályozom, tehát 22-t akarok, 16 fokot belövöm akkor gyorsabban eléri a 22-t ,mintha magától szabályozná -
STC Speed
őstag
Hello,
Klimagázt cserélek a kocsin, mert már 10 éve nem volt. Szárítószűrőt baj ha nem cserélek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest